T.J. Wolbrink

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

het netjes afleveren van het werk

Wat viel u in positieve zin op?

netjes werk en goede uitleg

Beste meneer Wolbrink,
Dank u wel voor het plaatsen van de review.

Westerveld

Snelle service er wordt aan afspraken gehouden

Wat viel u in positieve zin op?

Ondanks extreme hitte werkte de monteur als een malle door

Beste mevrouw Westerveld,
Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat u de service van de monteur, i.v.m. de omstandigheden tijdens de werkzaamheden, extra weet te waarderen.
Met...
Beste mevrouw Westerveld,

J R Janzen

goede voorlichting en houden aan de afspraken

goede voorlichting

Beste meneer Janzen,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Nijboer

Alleen goede ervaringen

Klantgericht

Beste meneer Nijboer,
Dank u wel voor het plaatsen van de review.
Energiewacht, Team Webcare

Ik had graag meer informatie vanuit de adviseur willen hebben.

Betrouwbaarheid

Stiptheid

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Echter, was het uw wens om meer informatie van de adviseur. U mag altijd contact met ons opnemen indien die behoefte bestaat zodat de adviseur telefonisch contact met u kan opnemen.

goede service keurig geplaatst

Wat viel u in positieve zin op?

monteur heeft alles keurig achtergelaten

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Mail niet in spam komen

Goeie service

Rustig monteur netjes

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de professionaliteit van onze monteurs. We zullen uw opmerkingen over de e-mailcommunicatie zeker... Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de professionaliteit van onze monteurs. We zullen uw opmerkingen over de e-mailcommunicatie zeker ter harte nemen. We waarderen uw aanbeveling en hopen u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Jullie zijn goed bezig.

Goede service, snel, onderhoudscontract na twee jaar garantie.

Wat viel u in positieve zin op?

Afspraken werden goed nagekomen, de installateur werkte serieus en efficient. Zelfs zonder rommel achter te laten.

Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service en de professionaliteit van onze monteurs. Het is geweldig om te weten dat onze afspraken zijn nagekomen en dat alles netjes is achtergelaten. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!
Team Webcare Energiewacht

Telefonisch bereikbaar blijven !!!

Goede service, kwaliteits merken

Helder en prettig

Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service en de kwaliteit van de producten. We nemen uw opmerking over telefonische bereikbaarheid ter harte en zullen ons best doen om hierin te verbeteren. Uw waardering voor onze medewerkers en hun deskundigheid is erg belangrijk voor ons. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Goede prijs goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid van de werknemers .

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze prijs en service, en dat onze medewerkers vriendelijk waren. Uw waardering voor ons advies en vakmanschap betekent veel voor ons. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!