Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

smooth process

Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een soepele ervaring heeft gehad met de aanschaf en installatie van uw cv-ketel. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we waarderen uw aanbeveling. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Zeer goede service

Snelle , rustige montage , goede uitleg

Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service en de montage van uw cv-ketel. Het is fantastisch dat u onze deskundigheid en de duidelijke uitleg waardeert. Uw aanbeveling betekent veel voor ons! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we altijd voor u klaar.

h krimpmann

goede service en de monteur was vriendelijk en deskundig

net van de monteur

Beste meneer Krimpmann,
Beste meneer Krimpmann,
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij dat u tevreden bent met onze service en de deskundigheid van onze monteurs. Uw positieve feedback over de vriendelijkheid en het net afwerken van de installatie betekent veel voor ons. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar!

Egberts

Geen tips

Vlot, netjes werken, beknopte uitleg, netjes

Geen rommel achtergelaten

Beste meneer Egberts,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Jan

Nvt

Prima advies over welk type CV-ketel

Wat viel u in positieve zin op?

Deskundig advies en gemakkelijk contact leggen

Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Geen suggestie

Goede uitleg bij het kiezen.

Wat viel u in positieve zin op?

Installatie en inregelen verliep uitstekend.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

J. Steen Redeker

Alle kennis in huis

Snel acteren

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review.

Ate Suik

De telefonische bereikbaarheid zou iets sneller mogen.

Omdat ik zeer tevreden ben over Energiewacht.

Wat viel u in positieve zin op?

Deskundige installateur die voldoende tijd nam voor uitleg etc.

Beste meneer Suik,
Beste meneer Suik,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden. Hartelijk dank voor uw review.

I.M. de Jong-Skaar

Ga zo door

onze oude cv- ketel was ook van Energiewacht en wij zijn er altijd heel tevreden mee geweest. We hebben ook onze vrienden aanbevolen om hetzelfde te doen.

goede communicatie

Beste mevrouw de Jong,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
Energiewacht, Team Webcare

Binnen slijpen kan echt niet! Een nieuwe ketel op zijn zij neerzetten ook niet

Slijpen in het leidinwerk

Monteurs zijn aardig

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het doorgeven van uw gegevens. Wij koppelen uw review intern terug naar de betreffende vestiging of afdeling om het voor u uit te zoeken en zo nodig stappen te ondernemen of contact met u op te nemen.