Oostland

Minder lange leveringstijd

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Dik in orde

Op tijd snel

Beste meneer Oostland,
Beste meneer Oostland,
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden. Hartelijk dank voor uw review.

de Boer

Levering en toekomstig onderhoud in 1 hand vind ik gunstig

Wat viel u in positieve zin op?

Extra tijd door legen van onze grote oude buizen werd met goed humeur geleverd.

Beste meneer de Boer,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

E Wolthuis

Contacten zo veel mogelijk 1 op1 houden

geen zorgen over onderhoud

werk goed voor berijd

Beste meneer Wolthuis,
Beste meneer Wolthuis,
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Wij proberen waar mogelijk 1 op 1 contact te houden met de klant, echter kan het voorkomen dat een andere collega het oppakt, bv i.v.m. vakantie.

A. Dijk-Zwaneveld

Geen tips

vakbekwame monteurs, onze vorige ketel was bij Energiewacht in onderhoud. altijd goede service, verwacht ik nu ook.

Wat viel u in positieve zin op?

alles ging naar wens, alleen het plaatsen van de rookafvoerpijp was een probleem. moest met tuien worden vastgezet, ziet er niet uit, maar kan niet anders blijkbaar

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie.
Energiewacht, Team Webcare

Goede kwaliteit product, goede diensten

Vriendelijke en goede diensten

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs.
Energiewacht, Team Webcare

Helaas is de verkeerde thermostaat geleverd en gemonteerd

Makkelijk een afspraak en snel gemonteerd

Wat viel u in positieve zin op?

Nette medewerkers, goed geinstaleerd en nemen de tijd

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie. We hebben het intern teruggekoppeld, er wordt contact met u opgenomen.

Was prima in orde.

alles

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de review.

Nvt

Verschillende keuzes in cv-ketels en het kunnen kiezen tussen koop of huur van de ketel

Vakkundige monteurs

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.
Energiewacht, Team Webcare

Service is goed en betrouwbaar met lokale leveransiers en installateurs.

Vriendelijk, professioneel.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.
Energiewacht, Team Webcare

Probeer personeel tevreden te houden

Correcte communicatie, lange wachttijd tot plaatsing(is in gehele branche zo), ook omdat afspraak een keer een dag van te voren is afgezegd. Nette montage echter bemerkte ik veel onvrede over gang... Correcte communicatie, lange wachttijd tot plaatsing(is in gehele branche zo), ook omdat afspraak een keer een dag van te voren is afgezegd. Nette montage echter bemerkte ik veel onvrede over gang van zaken bij de monteurs. Ik heb online een offerte aangevraagd en kennelijk waren zij het niet eens met de geplande tijd (ketel hing hoog dus hadden 5 uur nodig ipv 4). Uiteindelijk binnen 4uur gewoon klaar. Ook vond ik het jammer om naderhand sigarettenpeuken op de oprit en stoep aan te treffen. Verder vriendelijk!

Nette installatie

Beste meneer, mevrouw,
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback en positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de installatie en de vriendelijkheid van ons team. We begrijpen uw opmerkingen over de communicatie en wachttijd, en het is goed dat dit voor u helder werd gecommuniceerd. We zullen intern bespreken hoe we onze monteurs beter kunnen ondersteunen om eventuele onvrede te verminderen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
Het Energiewacht Team