Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Professionals

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

J h Hoezen

Die heb ik niet

Omdat dat een goeie ketel isRemeha

De monteur was gemoedelijk

Beste meneer Hoezen,
Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs.

H van der kamp

Zo doorgaan

Super goede monteur snel en goed

No nonse gewoon doen

Beste meneer van der Kamp,
Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Geen klachten

Netjes en correct geplaatst

Wat viel u in positieve zin op?

Professionele monteurs netjes en vriendelijk

Beste heer/mevrouw,
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw review.

Kamperman

Wordt goed geadviseerd

Vriendelijk personeel

Beste meneer Kamperman,
Energiewacht, Team Webcare

Ga zo door....goed bedrijf.

Duidelijke voorlichting.

Wat viel u in positieve zin op?

Vakkundig personeel en voorlichter deden het goed.

Energiewacht, Team Webcare

Meer tijd nemen voor je klanten.
Beter luisteren naar je klanten.

Geen ketel ontvangen.
Afgesproken werkzaamheden niet op de bon te vinden.
Foto's op de werkbon niet van ons huis.

Wat viel u in positieve zin op?

Onderhoud doet Energiewacht wel goed.
Verkopen van ketels is een haast klus.

Beste meneer, mevrouw,
Het spijt me te horen dat uw ervaring niet naar wens was. We zullen uw feedback gebruiken om onze communicatie en service te verbeteren. Bedankt voor uw opmerkingen; we nemen dit serieus en zullen onze aanpak verbeteren. Tevens zullen wij nog contact met u opnemen om de situatie door te bespreken. Als u verdere opmerkingen heeft, laat het ons weten.

A.van Vliet

Klantenservice verbeteren.

Zeer slechte correspondentie.

Onvriendelijkheid klantenservice

Beste meneer van Vliet,
Beste meneer van Vliet,
Het spijt me te horen dat uw ervaring met onze klantenservice zo teleurstellend was. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden. We zullen uw feedback gebruiken om onze communicatie en klantcontacten te verbeteren. Bedankt voor het aangeven van deze problemen; we nemen dit serieus en zullen hard werken aan verbeteringen. Als u verdere opmerkingen of vragen heeft, laat het ons gerust weten.
Team Webcare Energiewacht

Medewerkers mogen het wel netjes achterlaten!

De medewerkers kunnen het wel netter achterlaten.

Waren optijd

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. We betreuren het dat uw ervaring niet volledig naar wens was, vooral wat betreft de netheid en uitleg van onze medewerkers. Dit is niet de service die we willen leveren, en we zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst beter verloopt. We waarderen uw opmerking over het op tijd komen van de monteurs. Mocht u nog verdere suggesties of vragen hebben, horen we dat graag.

Assink

Goedkoper

Kennis medewerker

Kennis

Beste meneer Assink,
Beste meneer Assink,
Bedankt voor uw feedback en uw waardering voor de kennis van onze medewerkers. We nemen uw opmerkingen over de duidelijkheid van informatie en uitleg serieus en zullen hieraan werken om onze service verder te verbeteren. Mocht u nog verdere tips hebben, horen we dat graag. Bedankt voor uw vertrouwen in Energiewacht!