Yvonne Traas-Schutte

Nvt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Vakkundige installateurs

Vriendelijk en vakkundig

Beste mevrouw Traas-Schutte,
Beste mevrouw Traas-Schutte,
Hartelijk dank voor uw uitstekende review en het delen van uw ervaringen met Energiewacht. We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en dat u ons een perfecte score heeft gegeven.
Het is geweldig om te weten dat onze kennis, vakmanschap en vriendelijkheid voor u doorslaggevend waren in uw keuze. We streven ernaar om elke klant de best mogelijke service te bieden en het is fijn te horen dat onze installateurs vakkundig en vriendelijk waren.

G.K. Grünefeld

Ga zo door.

Deskundig en vriendelijk personeel.

Deskundigheid

Beste heer Grünefeld,
Beste heer Grünefeld,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! We zijn blij te horen dat u over het algemeen zeer tevreden bent met onze service en dat u ons deskundige en vriendelijke personeel waardeert.
Uw hoge scores en positieve opmerkingen over onze monteurs en de vriendelijkheid van onze medewerkers zijn voor ons een grote motivatie om zo door te gaan. Ook waarderen we uw feedback over de duidelijkheid van de verstrekte informatie; dit helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Geen enkele.

Omdat het gewoon vlot en plezierig afgehandeld werd

Wat viel u in positieve zin op?

De Prettige en rustige manier waarop alles werd gedaan

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en ons beoordeelt met een 10/10. Het is geweldig om te lezen dat de installatie van uw cv-ketel vlot en plezierig is verlopen en dat onze monteurs professioneel en vriendelijk waren.
We waarderen ook uw hoge scores op alle deelaspecten, zoals de duidelijkheid van informatie, het nakomen van afspraken en de bekwaamheid van onze monteurs. Uw feedback over de prettige en rustige manier waarop alles werd gedaan, motiveert ons om deze kwaliteit te blijven leveren.

Engelkens

goede ervaringen met energiewacht

deskundigheid

Beste heer Engelkens,
Hartelijk dank voor uw fantastische review en de maximale score van 10/10! We zijn verheugd om te horen dat u zulke goede ervaringen heeft met Energiewacht.
Het is...
Beste heer Engelkens,
Het is geweldig om te zien dat u de deskundigheid, vriendelijkheid en professionaliteit van onze medewerkers waardeert. Ook zijn we blij dat u de betrouwbaarheid van onze diensten benadrukt en dat u tevreden bent met het alles-in-1 pakket voor aanschaf en installatie.
Uw positieve feedback is een enorme motivatie voor ons team. We streven ernaar om deze kwaliteit en service continu te blijven bieden. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar.

oelen

Zo door gaan

omdat ze geweldig werk leveren.

alles netjes afgewerkt.

Beste heer/mevrouw Oelen,
Beste heer/mevrouw Oelen,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat u ons werk als geweldig ervaart.
Het is fijn om te zien dat u onze monteurs en de afwerking waardeert. We streven er altijd naar om betrouwbaar en professioneel te zijn, en het is goed te weten dat dit gewaardeerd wordt.
Uw suggestie over de duidelijkheid van de verstrekte informatie nemen we ter harte, zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Bedankt voor het delen van uw ervaringen en voor het aanbevelen van Energiewacht aan uw familie, vrienden en collega's.
Energiewacht, Team Webcare

Wel goed advies en correct volgens afspraak

Vakmanschap

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw fantastische review en de hoge scores die u ons heeft gegeven! We zijn erg blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en de installatie van uw cv-ketel.
Het doet ons deugd dat u ons vakmanschap en de vriendelijkheid van onze medewerkers waardeert. Uw toelichting dat u ons zou aanbevelen vanwege het goede advies en het nakomen van afspraken is voor ons zeer waardevol.
We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en uw feedback bevestigt dat we op de goede weg zijn. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

H. Bak

Mischien iets kortere termijn voor het maken van een afspraak met de adviseur.

Goed deskundig advies met correct uitgevoerde opdracht.

Wat viel u in positieve zin op?

Deskundig advies en het werk is correct uitgevoerd.

Beste heer Bak,
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze service en ons aanbeveelt bij anderen.
We waarderen uw suggestie om de...
Beste heer Bak,
We waarderen uw suggestie om de termijn voor het maken van een afspraak met onze adviseur te verkorten en nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Het is fijn om te zien dat u onze deskundigheid, professionaliteit en vriendelijkheid waardeert, evenals de correcte uitvoering van het werk.
Uw hoge scores en de positieve toelichting motiveren ons om onze service op dit hoge niveau te houden. Nogmaals dank voor uw waardevolle feedback en het vertrouwen in Energiewacht.

Dick Vermeul

Offerte ruimer omschrijven, zodat offerte gesprek herkenbaar is.

Ik vind een 8 heel mooi,

Goede en doortastende monteurs

Beste meneer Vermeul,
Beste meneer Vermeul,
Hartelijk dank voor uw feedback en positieve review! We waarderen uw suggestie om de offerte ruimer te omschrijven, dit nemen we graag mee om onze service te verbeteren.
Daarnaast zijn we blij om te horen dat u tevreden bent met onze doortastende monteurs. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.

Monique Nijland

Ga zo door

Altijd tevreden geweest over de service. Dit keer ook een zeer vriendelijke monteur op bezoek gehad.

Wat viel u in positieve zin op?

Vlotte aardige monteur die praktische uitleg gaf

Beste mevrouw Nijland,
Beste mevrouw Nijland,
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn ontzettend blij om te lezen dat u altijd tevreden bent geweest met onze service. Het doet ons goed om te weten dat onze monteur deze keer ook vriendelijk en professioneel was.
Energiewacht, Team Webcare

Goede service, leuke monteurs, goed werk geleverd

Wat viel u in positieve zin op?

Mooi aanbod met korting en we hadden al onderhoudscontract

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We stellen uw feedback enorm op prijs en zijn blij te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Uw positieve ervaring is precies waar we naar streven.