I. van den Bergen-Wittenhorst

Ga zo door

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Prima service

Heel plezierig contact

Geachte mevrouw van den Bergen-Wittenhorst,
Geachte mevrouw van den Bergen-Wittenhorst,
Hartelijk dank voor uw zeer positieve review. We zijn blij dat u het contact met ons als zeer plezierig ervaart. We vinden het fijn dat u onze kennis, vakmanschap en betrouwbaarheid waardeert.

omdat energiewacht goed bevalt

voldoende

Goedendag,
Hartelijk dank voor uw positieve review. We vinden het fijn om te lezen dat u de bekwaamheid van onze monteurs hoog waardeert en dat onze dienstverlening goed is bevallen.
Met...
Goedendag,

B.Maris

Afspraak beter nakomen

afspraak

Wat viel u in positieve zin op?

de betrokkenheid van de installateurs

Geachte meneer Maris,
Geachte meneer Maris,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden. Hartelijk dank voor uw review.

A Venema

Nog geen kunnen bedenken

Wij zijn van mening dat als je alles in 1 pakket neemt in dit geval Energiewacht, het eenvoudiger is ingeval er een probleem met het systeem is.

Wat viel u in positieve zin op?

Een erg positieve medewerker die de ketel heeft geïnstalleerd

Geachte meneer Venema,
Hartelijk dank voor deze positieve feedback. We zijn blij te lezen dat u onze dienstverlening en onze medewerker(s) als zeer positief heeft ervaren.
Wij wensen u...
Geachte meneer Venema,
Wij wensen u veel wooncomfort met het nieuwe toestel.

flexibiliteit van de medewerkers

Geachte heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review.

Geachte heer/mevrouw ,
Dank u wel voor uw review.
Energiewacht, Team Webcare

correct advies en snelle plaatsing

Wat viel u in positieve zin op?

dat men weet waar men over praat

Geachte heer/mevrouw ,
Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.
Met vriendelijke...

Prima Service

Goede en duidelijke informatie

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Meteen een onderhoudscontract afsluiten

Werkplek werd netjes opgeruimd

Geachte heer/mevrouw,
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw review.

Rene spiek

Ga zo door

Goede service zoals advies etc

Wat viel u in positieve zin op?

Alles wat ik hierboven aangegeven heb

Beste René Spiek,
Hartelijk dank voor je positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we je goed van dienst hebben kunnen zijn.