Zorgen dat spoedgevallen direct worden opgelost, oa lekkage.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Ligt niet aan de ketel, maar meer aan de service en probleem op lossen

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid van de monteurs.

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review. Wij begrijpen uw uit review dat er lekkage is ontstaan na werkzaamheden. Dat is uiteraard niet de bedoeling.
We hebben geprobeerd contact met...
Beste heer/mevrouw,
We hebben geprobeerd contact met u op te nemen. Helaas is niet gelukt om met u in contact te komen. W verzoeken u om uw verhaal met uw postcode en huisnummer door te geven per e-mail, via webcare@energiewacht.nl.
Energiewacht. Team Webcare.

Uitleg van de monteur had bij ons beter gekund

Goede, duidelijke en adequate voorlichting en service

Niets op aan te merken

Goedendag,
Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat onze dienst- en serviceverlening is bevallen. We nemen uw verbeterpunt met betrekking tot de uitleg van de monteur die beter had gekund mee voor onze toekomstige serviceverlening.

Seif

Iets betere uitleg over de installatie en met name de werking van de thermostaat.

Alles loopt zoals afgesproken en vakkundige montage

Goede vakmanschap vriendelijke monteur

Geachte meneer Seif,
Geachte meneer Seif,
Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat u het vakmanschap en vriendelijkheid van de monteur waardeert. We zouden graag het compliment aan de monteur willen overbrengen. Helpt u hieraan mee? Dan ontvangen we graag uw review met uw postcode en huisnummer per e-mail, via webcare@energiewacht.nl
Bij voorbaat hartelijk dank.

oldenburger

Onderling een planning

beste keus

installatie

Beste meneer Oldenburger,
Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn dat de dienst- en serviceverlening goed is bevallen.
We nemen uw feedback over onze planning mee in onze...
Beste meneer Oldenburger,
We nemen uw feedback over onze planning mee in onze toekomstige serviceverlening.
We wensen u veel wooncomfort van uw cv-ketel.

V

Xxx

De prijs

,,,

Goedendag,
Hartelijk bedankt voor uw review. We vinden het fijn te lezen dat de ervaring van familie/vrienden ertoe heeft geleid dat u ons als betrouwbare leverancier heeft gekozen.
Wij...
Goedendag,
Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe cv-ketel.
Wanneer u nog vragen heeft over onze service/dienstverlening dan staan we voor u klaar.

goede ervaring met vorige Remeha-ketel

vriendelijkheid van de monteurs

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Gee

goede service. nooit klachten.

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijke , gezellige vakbekwame installateurs .

Geachte heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review,

Menno Ouderkerk

De situatie vooraf door de adviseur beter laten doornemen.

Prima service

Nette vriendelijke installateur

Beste meneer Ouderkerk,
Beste meneer Ouderkerk,
Dank u wel voor uw review. Wij hebben uw reactie teruggekoppeld en er is inmiddels met u contact hierover geweest. Het wordt intern met de betreffende adviseur opgenomen. Onze excuses voor het ongemak.
Energiewacht, Team Webcare

Betere telefonsche bereikbaarheid bij acute storing

Vertrouwd adres, goeie service

Prettige dienstverlening/ medewerkers

Geachte heer/mevrouw,
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt wordt meegenomen. Hartelijk dank voor uw review.
Met vriendelijke...

Van der Klaauw

Ga zo door! Jullie leveren goede kwaliteit.

De monteurs hebben de nieuwe ketel op een deskundige manier geplaatst.

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijke en deskundige monteurs. Heb het als zeer plezierig ervaren. Bovendien hadden we ook een gezellige dag!

Geachte meneer van der Klauw,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te lezen dat we u steeds goed van dienst hebben kunnen zijn.
Energiewacht, Team...
Geachte meneer van der Klauw,