Fa. J. Mossel

App installeren van de thermostaat, nu werd gezegd dat het heel gemakkelijk is. Durf het niet zelf dus wachten tot familielid langs komt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

duidelijke uitleg waarom de ketel aantrekkelijk was

kundigheid

Geachte mevrouw Mossel,
Hartelijk dank voor uw review. Het is altijd even afwachten hoe een nieuwe thermostaat werkt. Fijn dat iemand u erbij kan helpen.
Met vriendelijke...
Geachte mevrouw Mossel,

Nvt

Alles verloopt pretttig bij en met Energiewacht. Al vele jaren klant en tevreden over de service

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid, wijze van werken( netjes), kennis en uitleg

Geachte heer/mevrouw ,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw review.

Battjes

Niets is prima zo

Ben zeer tevreden

Alles is goed verlopen

Geachte meneer Battjes,
Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

LvdGtonde

Dat ze een ketel aanbevelen die ook bij de woning past, en niet een met over capaciteit!!!

Ik heb een Atag cv ketel die nog steeds niet goed werkt. Of verwarming of warm water, maar niet beide!!!

Niets!!!

Bedankt voor uw review.
Het spijt mij te vernemen dat u onze dienstverlening niet heeft ervaren, zoals u van ons gewend zou
Bedankt voor uw review.
moeten zijn. Ik ontvang graag uw verhaal met uw postcode en huisnummer per e-mail, via
Energiewacht, team Webcare

Betere interne communicatie met de diverse afdelingen binnen uw organisatie. En (snel) contact houden met de klant met een oplossing.

ik heb er een besteld, monteur is na 3 maanden gekomen om te monteren, ze konden niet monteren, omdat adviseur 3 maanden geleden onvoldoende informatie heeft doorgegeven over de ketel en de... ik heb er een besteld, monteur is na 3 maanden gekomen om te monteren, ze konden niet monteren, omdat adviseur 3 maanden geleden onvoldoende informatie heeft doorgegeven over de ketel en de leidingen en mij ook verkeerd heeft geadviseerd. Hierdoor zijn ze terug gegaan. Ik wacht nog steeds (nu al 2 weken op een reactie van de Energiewacht) Ik kan dus niet zeggen of de ketel van Energiewacht goed is of slecht is

Wat viel u in positieve zin op?

monteurs verontschuldigden zich voor de situatie dat de informatie niet goed doorgegeven is waardoor ze hun werk niet konden uitvoeren.

Energiewacht, team Webcare

Niet tevreden over de monteurs.
Waren niet heel vriendelijk.
Hebben ongevraagd een handdoek gebruikt en meegenomen uit de badkamer.
Nu 2x gebeld met belofte die terug te brengen maar...
Niet tevreden over de monteurs.
Waren niet heel vriendelijk.
Hebben ongevraagd een handdoek gebruikt en meegenomen uit de badkamer.
Nu 2x gebeld met belofte die terug te brengen maar nog niets gezien.

Ketel zit er netjes in

Schasfoort

Goede service

Goed geinstalleerd

Beste meneer Schasfoort,
Hartelijk dank voor uw review!

Wilfried Langeslag

Duidelijker uitleg over de ketel

goede service, netjes werken door de momteurs

niet

Beste meneer,
Hartelijk dank voor uw review!

N. Stokker

U. Wiegertjes

alles is prima verlopen

alles

Beste meneer Wiegertjes,
Hartelijk bedankt voor uw review.