Jan Westerhof

Wees iets duidelijker Tav de korting vd service contracten want waarom een service contract de eerste 2 jaar? Er is toch een garantie van 2 jaar op de ketel?

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goede voorlichting en uitvoering

Wat viel u in positieve zin op?

Prettige installatie en voorlichting ter plekke vd installatie

Geachte heer Westerhof,
Geachte heer Westerhof,
Dank u wel voor uw reactie. Wij begrijpen dat er verwarring kan ontstaan tussen het servicecontract dat u afsluit en daarvoor korting ontvangt op de aankoop van de nieuwe CV ketel, en de garantie van 2 jaar op de nieuwe CV ketel.
Het onderscheid bij een service abonnement zit in de voorrijkosten en arbeidsloon waar u bij een eventuele storing niet voor hoeft te betalen. Tevens geeft het u recht op een onderhoudsbeurt na 24 maanden, en ook hier betaald u geen voorrijkosten en arbeidsloon.
Bij de fabrieksgarantie bent u uitsluitend voor de onderdelen verzekerd in de eerste 2 jaar. Bij een eventuele storing, betaald u alsnog voorrijkosten en arbeidsloon. En het geeft u geen recht op een onderhoudsbeurt.
Mocht u alsnog vragen hebbend dan ontvangen wij graag uw review met uw postcode en huisnummer per e-mail, via webcare@energiewacht.nl, zodat wij contact met u kunnen nemen.

T. Kuipers

Misschien de bedrijven die installeren voor energiewacht kwalificaties, punten geven.
Dan kunnen de klanten kiezen.

Omdat wij de vorige cv ketel ook via energiewacht hebben gekocht. En wij hebben nooit problemen gehad met energiewacht .
En het was een prima ketel

Uitleg was goed.

Geachte mevrouw Kuipers,
Hartelijk dank voor de review, en wij nemen uw verbeterpunt mee.

Panneman

Doorgaan zo

Goede uitleg van adviseur.

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijke monteur die ook goede info gaf.

Geachte meneer Panneman,
Dank u wel voor het plaatsen van de positieve beoordeling.

W.M. van Gils

Nooit problemen

Nakomen van afspraken

Geachte mevrouw van Gils,
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw positieve review.

Nvt

nvt

Wat viel u in positieve zin op?

De monteurs waren zeer correct en werkten netjes

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel.
Met...

Betrouwbaar

Kwaliteit en snelheid

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor het plaatsen van uw review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.
Met vriendelijke...

Ronald Timmermans

Ga zo verder

Wel aanbevelen, i.v.m. keurige installatie door 2 medewerkers.

Goede inzet

Beste Ronald Timmermans,
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw review.

Knibbe

TWEE MONTEURS HEBBEN HET KEURIG AFGELEVERD.

duidelijkheid

Geachte mevrouw Knibbe,
Geachte mevrouw Knibbe,
Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. We werken hier dagelijks aan zodat u als klant steeds weer het beste ontvangt. Goed om dan te lezen dat het ook zo is ervaren.

Westerhof

goed werk geleverd

Wat viel u in positieve zin op?

Dat Essent wel wilde leveren en installeren terwijl er 10 bedrijven hier geen raad mee wisten

Geachte meneer Westerhof,
Dank u wel voor uw review, fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.

Prima service

Service

Geachte heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.