M. Drok

De Werkzaamheden laten uitvoeren door VAKKUNDIG geschoold personeel

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Advies was perfect, uitvoering en nakomen afspraak door 3e partij was bar slecht als je 3 keer moet terug komen voor het vervangen van een standaard ketel op zolder

Advies was perfect

Geachte meneer Drok,
Dank u wel voor uw review.
Het spijt ons te vernemen dat de dienstverlening anders is ervaren dan dat u van ons gewend bent.
Uw klacht is in behandeling, er wordt...
Geachte meneer Drok,
Dank u wel voor uw review.
Uw klacht is in behandeling, er wordt contact met u opgenomen.
Energiewacht, Team Webcare

Blijven werken aan uw goede advies.

Nee ik heb hier geen oordeel over.

leuk stel gasten.

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review, wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Gewoon netjes

Netheid na de installatie

Geachte heer/mevrouw,
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

H C Verwoert

Op deze weg doorgaan

goed product en diverse modellen

Wat viel u in positieve zin op?

was een gezellige dag en installateur top

Geachte meneer H.C. Verwoert,
Hartelijk dank voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs.

Andrew

Nvt

Professionaliteit/Service/Materiaal en Middelen

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk, professioneel en kennis van zaken

Beste Andrew,
Hartelijk bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de geleverde service.

Ben

Stuur in ieder geval nog even bericht kort voor de installatie

aanloop van het offerte-traject was wat moeizaam

inzet van de monteurs

Geachte heer/mevrouw,
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden. Hartelijk dank voor uw review.
Energiewacht, Webcare Team

Niet zuchten door telefoniste als je vraag stelt die haar schijnbaar niet aanstaat.

3 dagen zonder warm water en verwarming

Installatie ging voorspoedig

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Wij zullen het intern terugkoppelen. Onze excuses voor het ongemak.
Energiewacht, Webcare Team

App installeren, slimme thermostaat.

Prima keuze

Vriendelijk

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review.

Henk Berkhof

Eerder aangeven dat de afspraak niet door kon gaan en niet een uur van te voren.

Is niet gemonteerd, omdat de ketel niet bij de installateur is/was geleverd. De afspraak is een uur van te voren door een medewerker van u afgezegd.

Wat viel u in positieve zin op?

Niets de afspraak is niet nagekomen van de installatie datum

Geachte meneer Berkhof,
Geachte meneer Berkhof,
Hartelijk dank voor uw feedback. U geeft aan niet tevreden te zijn over de afspraak waarbij u pas een uur voorafgaand aan de installatie bericht heeft ontvangen dat het niet door kon gaan. Dat is inderdaad vervelend en niet de bedoeling. We zullen dit intern terugkoppelen. Onze excuses voor het ongemak.

N.v.t.

Afspraken correct uitgevoerd

Zie bovenstaande

Geachte heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.