R Westers

Ga zo door

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Prijs/kwaliteit is oké

Vakkundig, netjes en fatsoenlijk

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Vriendelijke groet,
Energiewacht, Webcare Team

Geen, ga zo door

Deskundig en vriendelijke

Wat viel u in positieve zin op?

Installatie aparte kraan voor vullen cv en niet meer loskoppelen van de wasmachine.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.
Vriendelijke groet,
Energiewacht, Webcare

Ga zo door!

Via een adviseur ben ik heel goed geadviseerd en geholpen om een goede oplossing te vinden

Gewoon een goede organisatie

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat wij u goed van dienst hebben kunnen zijn.
Energiewacht Webcare Team

Betere voor lichting ,als je een waterontharder hebt,dat je dan niet de ketel kunt krijgen die je wild.

Ik vind het fijn om niet zelf voor de ketel te hoeven zorgen.

Wat viel u in positieve zin op?

Niet alles vind dat de monteur niet alles goed heeft afgewerkt daar ben ik niet blij mee.

Bedankt voor uw review.
Mocht ik na aanleiding van uw review nog iets voor u kunnen betekenen, dan ontvang ik graag uw
verhaal met uw postcode en huisnummer per e-mail, via...
Bedankt voor uw review.
verhaal met uw postcode en huisnummer per e-mail, via webcare@energiewacht.nl.
Energiewacht, team Webcare

Beter berijdbaar met wie ik te doen heb

Het is inprder wat ergebeurt

Alles netjes af gewerkt

Energiewacht, team Webcare

Goede keus van a-merk ketel

Aardige monteur

Bedankt voor uw review!

L.W.M Poppelier

Blijf alert op de dingen die ik hierboven schrijf en blijf nieuwe monteurs wijze op het belang van vakkundig werken en het goed informeren van de klant. Maar dat hoef ik jullie denk ik niet te... Blijf alert op de dingen die ik hierboven schrijf en blijf nieuwe monteurs wijze op het belang van vakkundig werken en het goed informeren van de klant. Maar dat hoef ik jullie denk ik niet te vertellen.

Vandaag voor het eerst monteur thuis gehad voor een onderhoudsinspectie. Voor zo ver ik dat kan beoordelen een zeer vakkundige monteur die weet waar hij mee bezig is, was. Ik kreeg ook keurig... Vandaag voor het eerst monteur thuis gehad voor een onderhoudsinspectie. Voor zo ver ik dat kan beoordelen een zeer vakkundige monteur die weet waar hij mee bezig is, was. Ik kreeg ook keurig antwoord op al mijn vragen en dat waren er best wel wat.

Wat viel u in positieve zin op?

Ik heb geen enkel negatief punt kunnen ontdekken. Gewoon goed , vriendelijk en vakkundig geholpen.

Geachte heer Poppelier,
Bedankt voor uw review. We stellen uw mening zeer op prijs.

Installatiebedrijf HDI

Nvt

Energiewacht is een stabiele partner

Wat viel u in positieve zin op?

De installateurs waren toegankelijk en geduldig

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk bedankt voor uw review.

van Emmerik

Prima service

Vriendelijk

Geachte heer van Emmerik,
Hartelijk bedankt voor uw review.

Nvt

Betrouwbaar

Wat viel u in positieve zin op?

Jonge monteurs die bekwaam zijn.

Bedankt voor uw review!