Beter kijken voordat men tot installatie overgaat waardoor de klant weet waar die aan toe is

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Ketels zijn prima. Alleen liet de voorbereiding niet zo goed

Bekwaamheid onderaannemer Stokhorst

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst... Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden.
Veel plezier en wooncomfort gewenst van uw nieuwe CV ketel.
Vriendelijke groet,
Webcare Team

E.G.A.Tijssen

Alles

Gewoon prima

Alles

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe CV ketel.
Energiewacht, Webcare Team

Ga aan de slag met de werkprocessen. Het kan allemaal veel vlotter en sneller.

Het proces kan vele malen beter. De oude ketel was reeds in onderhoud bij Energiewacht, dus de situatie zou bekend moeten zijn. Waarom is er dan een check nodig voor de offerte. En helemaal jammer... Het proces kan vele malen beter. De oude ketel was reeds in onderhoud bij Energiewacht, dus de situatie zou bekend moeten zijn. Waarom is er dan een check nodig voor de offerte. En helemaal jammer is het dan dat er nog steeds een fout ontstaat, met een niet compatible thermostaat. Al met al een veel te lang proces voor iets wat eenvoudig zou moeten zijn.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Wij nemen uw verbeterpunt ter harte.
Vriendelijke groet,
Webcare Team

B.flonk

Ga zo door

Correct snel goed werk geleverd

Wat viel u in positieve zin op?

Personeel die weten wat ze doen

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe... Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel.

Arjan

Ga zo door

Snel en correct geleverd

Meedenken met de klant

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Zo doorgaan

Alleen al om de service die Energiewacht heeft

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid en het meedenken over aansluitingen van de monteur.
De netheid bij het verlaten van de woning bv alle gebruikte materialen mee terug nemen.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Bedankt voor uw positieve review, heel fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen. Wij wensen u veel wooncomfort van uw nieuwe Cv-ketel.

N v t

Altijd cv ketel via Energiewacht

Het meedenken

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw review, en veel plezier gewenst van uw nieuwe CV ketel.

Jan LWeidijk7881

Kundig, netjes. Verstand van zaken

Wat viel u in positieve zin op?

Een complete installatie incl pijp door het dak, was de vorige niet het geval, cv ketel op de oude trekpop aangesloten.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Niks

Betrouwbaarheid van de leverancier

Wat viel u in positieve zin op?

Kennis, professionaliteit en Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor deze positieve review. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel.

Geen tips

Top service

Snelle service

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. Veel plezier en wooncomfort gewenst met de nieuwe Cv-ketel.