Hans Konneman

Omdat ik zelf achter zo'n servicebeurt moet aan bellen

Meneer op afgesproken tijd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Hoop dat ik de volgende keer van jullie een bericht krijg over een servicebeurt en dat ik daar niet zelf achteraan moet bellen. (1x per jaar servicebeurt)

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Er is in nov 2021 bij u een nieuwe cv ketel geplaatst. Het volgende onderhoud zou uiterlijk in februari 2024 plaatsvinden. Uw (nieuwe) abonnement heeft een onderhoudsfrequentie van 24 maanden (met... Er is in nov 2021 bij u een nieuwe cv ketel geplaatst. Het volgende onderhoud zou uiterlijk in februari 2024 plaatsvinden. Uw (nieuwe) abonnement heeft een onderhoudsfrequentie van 24 maanden (met een uitloop van 3 maanden), en niet jaarlijks. Dit is eerder in 20121 aan u bevestigd.

Hulsebosch

Is prima, beetje twijfelachtig

Vriendelijke houding

Meer kennis vergaren

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs en vinden het fijn dat u tevreden bent met de Energiewacht. Uw aandachtspunten nemen wij ter harte.

Ik zou het niet aanbevelen omdat het te duur is. In verhouding kan je beter een losse onderhoudsbeurt betalen.

Nvt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Maak eerlijkere prijzen voor de onderhoudsbeurt. En als er storing is en er water bijgevuld moet worden, niet zeggen dat er dan alleen een monteur komt als je gehandicapt ben of bejaard. Volgens mij... Maak eerlijkere prijzen voor de onderhoudsbeurt. En als er storing is en er water bijgevuld moet worden, niet zeggen dat er dan alleen een monteur komt als je gehandicapt ben of bejaard. Volgens mij betaal je voor storing oplossen.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Wij bieden geen “losse” onderhoudsbeurt aan en water bijvullen is geen storing, maar bedieningshandeling en wordt daarom doorberekend.

Goede service en vriendelijk personeel vakbekwaam en goede uitleg op vragen

Werkzaamheden goed uitgevoerd

Zo doorgaan denk ik

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs en vinden het fijn dat u zo tevreden bent met de Energiewacht.

Is verder prima.

Verplicht veld? Kennis van zaken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Altijd mobielnummer aan monteur geven ingeval de deurbel het niet doet, de bewoner in afwachting van de monteuer even is gaan stofzuigen, enzovoort. De bewoner heeft de tijd vrijgemaakt en dan is... Altijd mobielnummer aan monteur geven ingeval de deurbel het niet doet, de bewoner in afwachting van de monteuer even is gaan stofzuigen, enzovoort. De bewoner heeft de tijd vrijgemaakt en dan is het niet de bedoeling dat de monteur weer vertrekt.

Het is een zorg minder

vriendelijke, vakbekwame monteur.

Eddie Kokhuis

Onzichtbaar zijn werk gedaan

Keurigeeneer

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Geeft hem een loonsverhoging zodat ie niet vertrekt

Tevredenheid

Nvt.

Vriendelijk en vakkundig medewerker

Goede informatie

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat u goed van hulp zijn geweest.