Correct, betrouwbaar, netjes

Netjes qua gedrag

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Kortere tijdslot. Van 12.30 tot 16.30 uur om te komen is erg ruim. Kost hele middag. Terugbrengen naar halve middag?!

Gerardus boer

Jaar geleden een vrouw

Wat viel u in positieve zin op?

Geen idee of dat ik een beetje

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ja dat klopt inderdaad een goed plan

Sandra Wieringa

Door grote nalatigheid van de collega die de voorlaatste keer fouten heeft gemaakt, is dit gezien en opgepakt door de laatste medewerker.
We hebben nu lekkage gehad, de slang is niet...
We hebben nu lekkage gehad, de slang is niet aangesloten en hij heeft zijn meetapparatuur laten liggen in de ketelkast.

Wat viel u in positieve zin op?

De vrouwelijke onderhoudsmonteur was kordaat en heeft de fouten van haar collega gemeld.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Goed werk leveren. Onze ketel was nog geen 3 jaar oud en door zijn onkunde hebben wij lekkage en is er mogelijk gevaar geweest voor de gezondheid van ons gezin. Echt heel slecht.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Goedemiddag
Bedankt voor het plaatsen van uw review
Wat vervelend dat de slang niet goed was aangesloten, dit had niet mogen gebeuren.
Onze excuses hiervoor.
Er wordt nog contact met...
Goedemiddag
Bedankt voor het plaatsen van uw review
Onze excuses hiervoor.
Er wordt nog contact met u opgenomen.
Onze vrouwelijke collega heeft het later inderdaad goed opgepakt.

Op zich wel tevreden, maar moet er steeds zelf achteraan.

Keurige kerel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Op mijn vraag over mogelijke koppeling met warmtepomp reageren of verwijzen

Is afhankelijk van behoefte

geen idee

meer mogelijkheden tijdsslot

De monteur zou tussen 8 en 12.29 uur langs komen. Hij is niet geweest en na herhaaldelijk telefonisch contact met een van jullie medewerkers is er om ongeveer 16 uur iemand langs gekomen voor het... De monteur zou tussen 8 en 12.29 uur langs komen. Hij is niet geweest en na herhaaldelijk telefonisch contact met een van jullie medewerkers is er om ongeveer 16 uur iemand langs gekomen voor het onderhoud dat naar tevredenheid is uitgevoerd. Naar zijn zeggen had de monteur beweerd dat hij wel was langs geweest, maar dat er niemand thuis was. Wij hebben inderdaad een auto van energiewacht aan het begin van de middag door onze straat zien rijden maar die is niet gestopt bij ons huis. Er lag bij ons ook geen kaartje in de bus. Waarschijnlijk heeft hij aangebeld op het verkeerde adres. Jammer want hierdoor moest ik de hele dag thuis blijven.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid en deskundigheid van de monteur die uiteindelijk langs is geweest.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Monteurs instrueren even goed te checken of ze wel bij het juiste adres staan.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vervelend voor u dat de monteur niet op de afgesproken tijd bij u is geweest. Onze excuses hiervoor. Verder bent u zeer... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vervelend voor u dat de monteur niet op de afgesproken tijd bij u is geweest. Onze excuses hiervoor. Verder bent u zeer positief en ik wens u een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Eenvoudig afspraken te maken voor onderhoud en vriendelijke monteurs

Uitleg van de monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Afspraak nagekomen, keurig afgehandeld, vragen nauwkeurig beantwoord

zoals boven beschreven

nvt

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Wel, prima afspraken maken,en die nakomen. Onderhoud is.keurig uitgevoerd met uitleg was ze doen en waarom !

Gewoon netjes geholpen