Ik heb nog geen ervaring met andere onderhoudsmaatschappijen

Wat viel u in positieve zin op?

monteur was mooi op tijd en vriendelijk

ga zo door

Grijsen

Zeer bekend en geen betere alternatieven

n.v.t.

n.v.t.

Goed onderhoud

goed onderhoud gedaan

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Graag in kortere tijdsblokken werken. Thuis zijn van 8-13 uur of van 12-17 uur is erg onhandig. Of (kort) van te boren aangeven hoe laat het ongeveer wordt.

Stipt, vriendelijk, kundig

Stiptheid en vriendelijk

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. Uw verbeterpunten nemen wij ter harte.

Onderhoud contact is erg duur 1x in de twee jaar komen ze de onderhoud aan de c.v ketel doen dan ben je in de twee jaar ongeveer € 315,- kwijt plus de onder delen nog die vervangen moet worden in... Onderhoud contact is erg duur 1x in de twee jaar komen ze de onderhoud aan de c.v ketel doen dan ben je in de twee jaar ongeveer € 315,- kwijt plus de onder delen nog die vervangen moet worden in dit geval was ik nog eens exstra €25,85 voor een paar rubbers.
Ik zou dit niet aan fam, en vrienden door geven. ik denk zelf als je een erkend onderhoud monteur zelf in huur dat je dan veel goedkoper uit bent

Wat viel u in positieve zin op?

Keurig en netjes aan de onderhoud aan mijn ketel, goede uitleg en erg vriendelijk,schoonen netjes agtergelaten.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Betaalbaar blijven van de klant

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. U hebt inderdaad een contract met 1x per 24 maanden onderhoud maar bij de prijs per maand zit ook de storing... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. U hebt inderdaad een contract met 1x per 24 maanden onderhoud maar bij de prijs per maand zit ook de storing inbegrepen. U betaalt bij een storing geen voorrijdkosten en arbeidsloon. Het arbeidsloon kan behoorlijk oplopen van 100,00 euro binnen kantoortijd en 200,00 euro op zon en feestdagen per uur. U kunt ook een comfort basis abonnement overwegen. U bent goedkoper uit , geen voorrijdkosten en alleen arbeidsloon bij storingen.

Lotte

Fijn idee dat er onderhoud kan worden verleend om eventuele storingen te voorkomen.

Prima bekwame monteur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Lastig om telefonisch iets door te geven.

H.J.Kuipers

H.w.Visser

Goed uitgevoerd

Solide

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Frequenter controleren bij oudere ketel

F.Mulder

Vanwege veiligheid verwarming ketel