Regeling

Hij doet het prima

tekst en uitleg

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Wij wensen u verder een prettige dag.

We hebben nooit problemen met onze c.v. ketel. Dus dan word mijn inziens het onderhoud goed uitgevoerd

Betrouwbaarheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

2 klanten in dezelfde straat, zelfde monteur heen sturen.

7.75 is te duur, slechte planning

Wat viel u in positieve zin op?

Het waren vriendelijke monteurs.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Betere planning. Inplannen voor ochtend of middag is prima, maar 1 dag van te voren een mail of SMS met een tijdvak van 2 uur doorgeven moet kunnen.
Ik kon de monteurs, er waren 2, niet...
Ik kon de monteurs, er waren 2, niet verstaan en niet begrijpen. Toch schreef de ene keurig Nederlands. Uitleg over vervangen product was niet duidelijk.
Mannen waren correct en vriendelijk, maar niet te begrijpen. En waarom waren ze met z'n tweeën?

Goedemiddag
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Wij zijn bezig met verandering van afspraak tijden,
dit kan nog even duren. Dat de monteurs met zijn tweeën bij u
zijn geweest,...
Goedemiddag
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Wij zijn bezig met verandering van afspraak tijden,
dit kan nog even duren. Dat de monteurs met zijn tweeën bij u
zijn geweest, is meestal dat er een in opleiding is.
De monteur heeft u geïnformeerd dat de rookgasafvoer gebeugeld moet worden en u heeft er de voorkeur aan gegeven dit zelf te gaan (laten) uitvoeren.

Bokkerink/Reekers

Slechte installatie en daarna weigeren ze onderhoud uit te voeren

Wat viel u in positieve zin op?

Tot nu toe nog weinig positiefs ervaren

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Contact opnemen met een klant als er een klacht is en niet via email waar het lang wachten is op een antwoord

Goedemiddag Familie Bokkerink
Bedankt voor het plaatsen van uw review
Wij hebben het intern doorgestuurd, u krijgt hier van ons
nog reactie op.

Heeeel duur, maar ik moest het overnemen toen ik het huis kocht.

Wat viel u in positieve zin op?

Ik heb geen afspraak gemaakt, werd mij gevraagd. Hij was op tijd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Is zeker een uur bezig geweest. Met wat geen idee. Heeft niets gezegd. Wilde een handtekening en dat was dat.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Dank u wel voor uw reactie. De overname van de CV ketel is een afspraak tussen u en de vorige bewoner. Daar staan wij buiten. Het is echter geen uitzondering dat een verkoper van de woning de... Dank u wel voor uw reactie. De overname van de CV ketel is een afspraak tussen u en de vorige bewoner. Daar staan wij buiten. Het is echter geen uitzondering dat een verkoper van de woning de overname van de huur CV ketel erbij aanbiedt.
In de huur van de CV ketel zijn zowel storingen als onderhoud inbegrepen. Het onderhoud vindt om de 2 jaar plaats en stond ten tijde van de overname al in voorbereiding. Omdat het een geautomatiseerd proces betreft is ook uw adres daarin meegenomen.

Bakker

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak

Lansink

Misschien firma wel maar medewerkers twijfel

2de monteur veel vriendelijker dan 1 ste

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Monteurs regelmatig bijscholing laten doen

Jeroen Smidt

Inderdaad wel/niet. Ik betaal maandelijks een bedrag voor 1x in de 2 jaar oid onderhoudt dat met 15 minuten klaar is. Moet je ook nog eens een halve dag thuis zijn ook nog. Best duur. Mag wel wat... Inderdaad wel/niet. Ik betaal maandelijks een bedrag voor 1x in de 2 jaar oid onderhoudt dat met 15 minuten klaar is. Moet je ook nog eens een halve dag thuis zijn ook nog. Best duur. Mag wel wat minder

Vriendelijke monteur

Te duur

Goedemorgen Meneer Smidt
U geeft aan het onderhoudt best duur te vinden, omdat een keer in de twee jaar het onderhoudt plaats vindt.
Daarnaast is het abonnement ook voor het verhelpen van...
Goedemorgen Meneer Smidt
Daarnaast is het abonnement ook voor het verhelpen van storingen, zodat u als klant geen voorrijkosten/uurloon betaald.
Bedankt voor het plaatsen van uw review

Alles volgens afspraak en correct behandeld.

Correctheid.

Contact is goed

Wat viel u in positieve zin op?

Na afloop van de controle het gesprek met de monteut