Veenstra

Ondanks aangeven dat het warme water heel langzaam heet wordt is er niks veranderd. De suggestie van de monteur dat het wellicht ligt aan een gebrekkige aanvoer van lucht blijkt ook niet de oorzaak... Ondanks aangeven dat het warme water heel langzaam heet wordt is er niks veranderd. De suggestie van de monteur dat het wellicht ligt aan een gebrekkige aanvoer van lucht blijkt ook niet de oorzaak te zijn.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur kwam bekwaam over en zal dit ook echt zijn. Het probleem met het hete water is desondanks niet verholpen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Een moment van nazorg. Contact na een weekje oid om te kijken of de klachten zijn verholpen

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uw verbeterpunten nemen wij ter harte. Mocht u nog een storing hebben kunt u uiteraard bellen met de Energiewacht om de... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uw verbeterpunten nemen wij ter harte. Mocht u nog een storing hebben kunt u uiteraard bellen met de Energiewacht om de storing te laten verhelpen.

Bij navraag andere cv monteurs is niet alleen gebruik van laaste tijd maar als cv niet gebruikt is ook onderhoud nodig. Dat is dus niet gebeurd!. En monteur was geen beginneling. Vandasr geen... Bij navraag andere cv monteurs is niet alleen gebruik van laaste tijd maar als cv niet gebruikt is ook onderhoud nodig. Dat is dus niet gebeurd!. En monteur was geen beginneling. Vandasr geen aanrader.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat ik zelf weer snel verder kon met mijn werk.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Waar zal ik beginnen. Probeer wat soepeler om te gaan ach laat de man die daar voor betaald wordt maar eens naar kijken de werkvloer op dus (of vrouw)

H Rolfes

Jaarlijks onderhoud word na 1,5 jaar gedaan

Vriendelijke monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Niet zo lang wachten met onderhoud

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Helaas kan bij service afspraak alleen dagdeel aangegeven worden.
Prompt komt monteur pas om 4 uur waardoor ik 3,5 uur heb moeten snipperen. Dit kan toch beter gepland worden?

Nauwkeuriger planning.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Het is plezierig om iets waar je geen verstand van hebt aan een ander uit te besteden!

Wat viel u in positieve zin op?

Er werd precies en goed werk geleverd

Wel aanbevolen

Ervaring van de monteur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Goede monteur aan boord houden

Wagelaar

Deskundige en vertrouwde service

Nakomen afspraken onderhoudsabonnement

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Makkelijk. Weinig omkijken naar en snel geregeld.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke en kundige monteur.

Nvt

De Haan

Goed onderhoud. Kennis van zaken.

Goed advies

Johan Bakker