Altijd fijn dat je in het weekend ook kunt bellen als er een storing is

Goede uitleg gekregen

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw feedback!

Prettig, ter zake kundig

Wat viel u in positieve zin op?

Men neemt je als klant serieus

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Behandel uw medewerkers wel als mens en niet als robot. De medewerkers zoveel als mogelijk is zèlf de regie geven over hun planning

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling en feedback!
Energiewacht, Team Webcare

Uiterst correcte amicale man en dacht vooral mee wat betreft duurzaamheid, afstellen ketel en advies omtrent gasverbruik.

Wat viel u in positieve zin op?

We werden na gebeld wat betreft de afspraak, ontvingen een mailtje, ze kwamen alle afspraken na... top!

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw waardevolle feedback! We zijn blij te horen dat u onze monteur als uiterst correct en meedenkend heeft ervaren. Het is fijn dat hij niet alleen de ketel goed heeft afgesteld, maar ook advies heeft gegeven over duurzaamheid en gasverbruik. We streven er altijd naar om met onze klanten mee te denken en hen te helpen bij het maken van de beste keuzes voor hun situatie.
Nogmaals dank voor uw waardering, en we staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Erika Ruël

Goede/snelle service

Vriendelijkheid, goede uitleg

N.V.T

Beste Erika,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en goede beoordeling!

Prima service

kundigheid servicemonteur

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve beoordeling!

Kundig personeel

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur had verstand van zaken

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw goede beoordeling!

Michel Harbers

Super vriendelijk en werken netjes

Wat viel u in positieve zin op?

Niks want ze werken altijd keurig en zijn zeer vriendelijk

Beste Michel,
Beste Michel,
Hartelijk dank voor uw positieve woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de vriendelijkheid en netheid van ons werk. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.
Nogmaals dank, en we staan graag weer voor u klaar!

Benneker

Zeer vriendelijke en professionele monteur en duidelijke uitleg over het onderhoud aan de CV

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer vriendelijk en schoon werk geleverd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Geen ben zeer tevreden over Energiewacht

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de vriendelijkheid en professionaliteit van onze monteur, evenals de duidelijke uitleg over het onderhoud aan de CV. We streven er altijd naar om onze klanten goed te informeren en een hoge kwaliteit van service te bieden.
Nogmaals dank voor uw waardering, en we staan graag weer voor u klaar!

Miranda Bakkenhoven

Vriendelijke monteur

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijkheid van de monteur

Beste Miranda,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling!
Energiewacht, Team Webcare

Het was een vriendelijk persoon hij heeft tips gegeven denkt ook na over veiligheid met een koolstofmonoxide melder het enige wat ik niet weet wij hebben een waterontharder daar is mij niet... Het was een vriendelijk persoon hij heeft tips gegeven denkt ook na over veiligheid met een koolstofmonoxide melder het enige wat ik niet weet wij hebben een waterontharder daar is mij niet nagevraagd en degene die heeft geplaatst die heeft gezegd van die mag de ketel niet bijvullen met de waterontharder aan en ik weet niet of hij dat heeft gedaan

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur wasdruk dat gaf die ook netjes aan maar hij wilde tijd genomen om bepaalde dingen aan te wijzen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Als het klopt van die waterontharder dan zal ik wel tip geven van vraagt dit uit bij een klant verder niks

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u het advies van onze medewerker als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren, en dat er aandacht is besteed aan de veiligheid met de koolstofmonoxide melder. Wat betreft de waterontharder begrijpen we uw bezorgdheid.
Mocht u hierover nog vragen hebben, of als u zeker wilt weten of dit correct is uitgevoerd, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor verdere uitleg.