In de 20 minuten dat de monteur aanwezig was kun je mijn inziens de CV-KETEL niet een 2 jaarlijkse onderhoudsbeurt uitvoeren.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas geeft u aan niet tevreden te zijn over de duur van het onderhoud. Graag geven wij hierover een toelichting:
Volgens onze...
Beste heer/mevrouw,
Volgens onze voorwaarden en de richtlijnen van de fabrikant wisselen wij groot en klein onderhoud af. Bij u heeft klein onderhoud plaatsgevonden. Voor de monteur staat er volgens onze planning en zijn registratie een half uur hiervoor genoteerd.
Bij groot onderhoud wordt het toestel losgehaald en onderdelen schoongemaakt. Bij klein onderhoud, wordt aan de hand van metingen de mate van vervuiling beoordeeld. Onderdelen worden dan alleen indien nodig (extra) schoongemaakt. Voordeel is dat pakkingen dan ook niet vervangen hoeven te worden (deze kosten vaak enkele tientjes en kunnen niet worden hergebruikt).

Gewoon goed

Netjes

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie.
Energiewacht, Team Webcare

Na onderhoud geen warm water. Bellen naar klantenservice; monteur had gaskraan dicht gelaten. Twee fouten dus ook werking ketel niet gecontroleerd.
Daarnaast ook nog een gat gemaakt in emmer...
Daarnaast ook nog een gat gemaakt in emmer door laten vallen van gereedschap.

Niets

Monteurs beter opleiden

Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat er problemen zijn opgetreden na het onderhoud en dat er fouten zijn gemaakt. Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden. We zullen uw opmerkingen over de vakbekwaamheid van onze monteurs en de opleidingsbehoefte zeker bespreken om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Onze excuses voor het ongemak en het beschadigde gereedschap. We nemen deze feedback serieus en zullen de nodige stappen ondernemen om onze service te verbeteren.
Team Webcare Energiewacht

Verschillende afdelingen planning, ventilatie en onderhoud gastoestellen werken langs elkaar heen

Kundige vakmensen

Verbeter onderlinge afstemming

Beste meneer, mevrouw,
Dank u voor uw feedback. We waarderen het dat u onze vakkennis en professionaliteit waardeert. We begrijpen dat de communicatie tussen onze afdelingen verbetering nodig heeft en zullen dit punt zeker meenemen om de interne afstemming te verbeteren. Onze excuses voor het ongemak en we danken u voor uw geduld.
Team Webcare Energiewacht

Altijd handig als er een probleem met de ketel is en reguliere onderhoud

Wat viel u in positieve zin op?

Monteurs zijn erg gemotiveerd en verstaan hun vak goed

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Storingsdienst is als je ze belt in het weekend niet altijd erg vriendelijk om te komen ondanks dit gewoon in het contract staat afgesproken

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen. We zijn blij dat u de motivatie en vakbekwaamheid van onze monteurs waardeert. Het spijt ons te horen dat u minder tevreden bent over de vriendelijkheid van onze storingsdienst in het weekend. Wij zullen dit intern terugkoppelen naar de juiste afdeling,

Aman

Waardeloos bedrijf. Geen communicatie, geen Nederlands sprekende monteurs, afspraken niet nakomen, ze kwamen zelfs tot 2x toe bij het verkeerde adres. Ik moest er zelf steeds achteraan bellen.... Waardeloos bedrijf. Geen communicatie, geen Nederlands sprekende monteurs, afspraken niet nakomen, ze kwamen zelfs tot 2x toe bij het verkeerde adres. Ik moest er zelf steeds achteraan bellen. Foutieve rekeningen, onderdelen verkeerd geleverd. En dat niet 1x maar ook meerdere malen.

Werkelijk helemaal niks

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De mail lezen, onderlinge communicatie, niemand weet van elkaar wat ze doen, met als gevolg dat ik steeds overal achteraan moest bellen en zelfs na opzegging contract nog steeds benaderd werd. Nu... De mail lezen, onderlinge communicatie, niemand weet van elkaar wat ze doen, met als gevolg dat ik steeds overal achteraan moest bellen en zelfs na opzegging contract nog steeds benaderd werd. Nu ook weer, ik heb helemaal geen bezoek van jullie gehad, heb gelukkig het contract opgezegd met dit prut bedrijf

Beste meneer Aman,
Beste meneer Aman,
Bedankt voor uw review. Graag zouden wij met u in contact willen komen om de situatie door te spreken en te kijken waar het mis is gegaan en of wij nog iets voor u kunnen doen. Graag ontvangen wij uw postcode+huisnummer via webcare@energiewacht.nl.
Team Webcare Energiewacht

Betrouwbaar qua afspraak, keurig qua benadering en fijn in het uitvoeren van de werkzaamheden.

Kennis en vaardigheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Communicatie over gemaakte kosten buiten het onderhoudscontract. Nu kwam de rekening onaangekondigd na 2 weken.

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw geweldige beoordeling en complimenten over de kennis en vaardigheid van onze medewerkers! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service.
We nemen...
Beste meneer, mevrouw,
We nemen uw opmerking over de communicatie over kosten serieus en zullen werken aan een verbeterde transparantie. Uw feedback is waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Bedankt voor uw vertrouwen in Energiewacht!

Overkempe

Prettige monteur

gewoon, gezellig

ga zo door.

Beste mevrouw Overkempe,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat de monteur u goed van dienst heeft kunnen zijn.

Deskundigheid technici

Eenvoudig afspraak te maken

Ga zo door

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve review, fijn om te lezen dat onze service u goed is bevallen.
Energiewacht, Team Webcare

Snel gereageerd. Netjes en correcte uitleg

Wat viel u in positieve zin op?

De snelle service en uitleg.

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.