Goede service en vriendelijke monteur.

Ben zeer tevreden.

Nee.

Mooi op tijd

Huizinga

Komen niet tijdig in de geplande 2 jaars onderhoud en verwijzen naar de algemene voorwaarden dat ze max 3 maanden later mogen komen. ik begrijp dat het met bezetting lastig is maar geef dat dan op... Komen niet tijdig in de geplande 2 jaars onderhoud en verwijzen naar de algemene voorwaarden dat ze max 3 maanden later mogen komen. ik begrijp dat het met bezetting lastig is maar geef dat dan op tijd aan en niet als ik in de gewenste maand heirover contact opneem om te vragen wanneer ze nu komen voor onderhoud. En nu schrijft het onderhoud over 2 jr natuurlijk ook weer op. Lekker verdienen zo. De servicemonteur heeft overigens wel zijn goed werk gedaan wat betreft het regulier cv ketelonderhoud . Daar ben ik zeer tevreden over.

Wat viel u in positieve zin op?

Servicemonteur gaf goede toelichting op zijn werkzaamheden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

geeft tijdig aan als de reguliere planning niet haalbaar is en wanneer dit dan wel plaats kan vinden. Communicatie is op dit slecht.

Liesbet van Walraven

Voordelig en betrouwbaar.

Vriendelijkheid en deskundigheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Energiewacht, ga zo door!

Redelijke prijs. Heb het gevoel dat je cv-ketel betrouwbaarder werkt

Kwam op tijd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Licht uitschakelen, emmer met vuil water opruimen.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden. Hartelijk bedankt voor uw review.

Goed werk wordt afgeleverd

Wat viel u in positieve zin op?

Zeer nette en goede monteur was hier op 12 dec.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De afspraak was eigenlijk op 1dec.geen monteur gezien ook geen afmelding,het zal de drukte, zijn geweest

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat uw ervaring met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Er is sprake geweest van een storing waardoor wij u niet hebben bezoeken,... Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat uw ervaring met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Er is sprake geweest van een storing waardoor wij u niet hebben bezoeken, Dit is natuurlijk niet de bedoeling en zullen dit intern met de betrokken medewerkers opnemen. Onze excuses voor het ongemak.

niet belangrijk voor enquetes

Meestal is het goed en volledig,maar uw bereikbaarheid is vaak knudde

Wat viel u in positieve zin op?

ik hoop op objectieve informatie zonder commercialiteit

zie boven

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn er ons van bewust dat er verbeteringen aan onze bereikbaarheid moet plaatsvinden. Hier zijn wij op dit moment dan ook actief mee bezig.
Onze excuses...
Onze excuses voor het ongemak.
U kunt naast ons telefonisch ook per e-mail, sociale media of per contactformulier op onze site bereiken. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Prima vakmanschap

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Maken afspraak kostte wel veel moeite

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunt ter harte.

Uit gemak. Nooit echt iets anders bekeken. Alternatieven?

Wat viel u in positieve zin op?

Leuke professionele monteur. Tips gaf hij ook.

Nope

Klantvrindelijk

Bekwaamheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Aan geven welk type cv het beste is voor de toekomst voor waterstof geen warmtepomp heeft winter dag geen nut