Goede service en vriendelijke monteur.
Wat viel u in positieve zin op?
Ben zeer tevreden.
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Nee.
Ben zeer tevreden.
Nee.
Mooi op tijd
Servicemonteur gaf goede toelichting op zijn werkzaamheden
geeft tijdig aan als de reguliere planning niet haalbaar is en wanneer dit dan wel plaats kan vinden. Communicatie is op dit slecht.
Vriendelijkheid en deskundigheid
Energiewacht, ga zo door!
Kwam op tijd
Licht uitschakelen, emmer met vuil water opruimen.
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. Uw verbeterpunt zullen wij meenemen om dergelijke situaties in de toekomst te vermijden. Hartelijk bedankt voor uw review.
Zeer nette en goede monteur was hier op 12 dec.
De afspraak was eigenlijk op 1dec.geen monteur gezien ook geen afmelding,het zal de drukte, zijn geweest
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat uw ervaring met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Er is sprake geweest van een storing waardoor wij u niet hebben bezoeken,...
ik hoop op objectieve informatie zonder commercialiteit
zie boven
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn er ons van bewust dat er verbeteringen aan onze bereikbaarheid moet plaatsvinden. Hier zijn wij op dit moment dan ook actief mee bezig.
Onze excuses...
Prima vakmanschap
Maken afspraak kostte wel veel moeite
Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunt ter harte.
Leuke professionele monteur. Tips gaf hij ook.
Nope
Bekwaamheid
Aan geven welk type cv het beste is voor de toekomst voor waterstof geen warmtepomp heeft winter dag geen nut