Fam Baas

De goed service, prima gedaan door de monteur

Wat viel u in positieve zin op?

de vak bekwaamheid van de monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

niets het was prima geregeld

Henk

Goede monteur

Alles was goed duidelijk

Leushuis

Als heel goed ervaren

Wat viel u in positieve zin op?

Dat er niets onpositievs was

Blijf zo doordoen

Doen gewoon hun werk en geen poespas

zie boven

houdenzo

H.G.B. Heerink

Onderhoud is belangrijk en hiermee automatisch geregeld. Bij een eventuele storing kun je ook direct terugvallen op de energiewacht. Enige negatieve punt de relatief hoge maandkosten! Je hebt al ca.... Onderhoud is belangrijk en hiermee automatisch geregeld. Bij een eventuele storing kun je ook direct terugvallen op de energiewacht. Enige negatieve punt de relatief hoge maandkosten! Je hebt al ca. 240,- euro betaald voordat de volgende onderhoudsbeurt plaats vindt.

zie hierboven

Broekman

Klantgerichtheid, klantvriendelijkheid

Wat viel u in positieve zin op?

Denkt mee met de klant en de zet de mogelijkheden duidelijk op een rij.

Koning

Precies op de afgesproken tijd. omgeving ketel goed schoongemaakt. vriendelijke monteur. we zijn heel tevreden.

correcte gedrag monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

controle termijn van twee jaar is te lang, CV-ketel was erg vervuilt.

Erg duur!

Aardige mensen, betrokken, vriendelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Het duurde erg lang voordat er een afspraak gemaakt kon worden, maar waar ik vooral over val is het volgende:
Er is iets niet goed met de CV ketel, als ik dit niet laat aanpassen voor 1 jan 2023 wordt de ketel afgekeurd. Ik geef aan dat ik graag wil dat het wordt aangepast. Dat kan niet, want er zijn geen mensen beschikbaar! Dus heb ik zelf een bedrijf moeten bellen die het gaat aanpassen. Beetje jammer dit!

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. De monteur heeft geconstateerd dat de rookgasafvoer niet voldeed aan de... Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. De monteur heeft geconstateerd dat de rookgasafvoer niet voldeed aan de voorschriften. De situatie is dan niet veilig. Daarom heeft hij u verzocht deze volgens de regels te beugelen en dan contact op te nemen voor een nieuwe afspraak. Als alles dan in orde is, helpen we u graag verder. Helaas heeft onze eigen afdeling Installatie het momenteel te druk wegens ziekte en hier daarom de manschappen op dit moment niet voor.
Mochten er hierover nog vragen zijn, belt u ons dan gerust.

Goede service

x