Jan van der Straeten

Accuraat en tijdig

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige vakman, resultaat van het werk moeilijk in te schatten voor een leek😩

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Geen , doorgaan op deze weg

Beste,
Bedankt voor je feedback!
Energiewacht, team Webcare

Omdat ik zeer tevreden ben met de service

Wat viel u in positieve zin op?

Over de telefonische contact was ik zeer tevreden, en de vriendelijkheid van de monteur sprak mij aan

Beste,
Bedankt voor je mooie feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met zowel het telefonische contact als de vriendelijkheid van onze monteur.
Energiewacht,...
Energiewacht, team Webcare

Houden zich goed aan afspraken en vriendelijke en correcte behandeling.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke en correcte behandeling.

Beste,
Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze betrouwbaarheid en vriendelijke service waardeert.

Betrouwbaar goed onderhoud

Beste meneer,
Beste meneer,
Bedankt voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met ons! We zijn blij te horen dat u ons betrouwbaar vindt en tevreden bent met het onderhoud dat we hebben uitgevoerd.
Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Kroeze

Snel en adequaat werk verrichten

Wat viel u in positieve zin op?

Netjes en schoon werken en snel onderhoud gepleegd

Gewoon zo doorgaan

Beste meneer Kroeze,
Beste meneer Kroeze,
Bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring met ons! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Het is goed om te weten dat u onze snelheid en netheid waardeert, en dat u onze medewerkers als vriendelijk en professioneel hebt ervaren.
Als u in de toekomst nog vragen heeft, staan we altijd voor u klaar.
Energiewacht, team Webcar

Edwin

Goede service

Beste meneer/ mevr ,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service.

Wordt wel trouw gedaan

Niets bijzonders

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Extra controle geweest steekproef er moest nog een klein dingetje vervangen worden nooit meer wat van gehoord

Bedankt voor uw review.
Het spijt ons te lezen dat onze service niet naar wens is geweest. We gaan dit doorzetten naar de desbetreffende afdeling om dit verder op te pakken. Indien nodig zal er nog contact met u op worden genomen.
Energiewacht, team Webcare

Met de monteurs hebben we geen problemen, zijn vriendelijk en doen hun werk goed. We hebben helaas geen goede medewerking gehad tijdens een storing van Thermostaat van Nest, er werd geen... Met de monteurs hebben we geen problemen, zijn vriendelijk en doen hun werk goed. We hebben helaas geen goede medewerking gehad tijdens een storing van Thermostaat van Nest, er werd geen alternatief geboden voor het oplossen hiervan en moesten zelf een oplossing zoeken voor dit probleem, en zelf een monteur van buitenaf inhuren voor een tijdelijke oplossing. Het was inderdaad niet jullie probleem, maar had wel meer medewerking verwacht, want volgens deze monteur was het eenvoudig op te lossen en heeft ons wel overwogen om het contract op te zeggen.

Wat viel u in positieve zin op?

De bekwaamheid van de monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Wanneer er een storing is, hier ook serieus mee om te gaan, en oplossingen aan te bieden, want daar betaal je ook een onderhoudscontract voor.

Betrouwbaar

Beste meneer mevr,
Hartelijk dank voor uw feedback! Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent met onze service.

Worden prima geholpen

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid en vakkundig te werk gaan

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De planning goed doorgeven aan de monteur. Wij hadden een afspraak gepland tussen 8 en 12:30 uur maar de monteur kwam om 13:00 uur en gaf aan dat hij niet op de hoogte was dat onze afspraak in de... De planning goed doorgeven aan de monteur. Wij hadden een afspraak gepland tussen 8 en 12:30 uur maar de monteur kwam om 13:00 uur en gaf aan dat hij niet op de hoogte was dat onze afspraak in de ochtend stond gepland . ‼️
Er is speciaal een persoon van zijn werk thuis gebleven in de ochtend .

Beste meneer mevr,
Bedankt voor je feedback en onze excuses voor het ongemak. We begrijpen hoe vervelend het is dat de monteur later arriveerde dan gepland. We zullen dit intern onderzoeken en zorgen dat de communicatie met onze monteurs verbetert, zodat dit in de toekomst niet meer gebeurt.