Prima service

Alles

Ga zo door

Goede dienstverlening, bekwame en vriendelijke medewerkers

Wat viel u in positieve zin op?

Deskundigheid, goede adviezen, goede uitleg

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Goed bijhouden van de voorraad in de wagen

Je weet dat alles goed functioneert en in feval van pech staan ze klaar voor je

Gewoon goed werk geleverd

Nvt

Altijd goede service en onderhoud

Wat viel u in positieve zin op?

Serieus en toegewijd vakmanschap. Nemen tijd voor kwaliteit geen afraffelmentaliteit.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Info over warmtepomp of electrische cv

Houden zich aan de afspraken

Precies op afgesproken tijdstip

Geen onaangekondigd prijsverhoging

Is gewoon goed

De deskundigheid

Hans Visscher

Laatste onderhoud was meer dan 2 jaar geleden. Toen had ik zelf gebeld voor een afspraak te maken. Er werd aangegeven dat we inderdaad op de lijst stonden om nog een afspraak te maken. Maar dan... Laatste onderhoud was meer dan 2 jaar geleden. Toen had ik zelf gebeld voor een afspraak te maken. Er werd aangegeven dat we inderdaad op de lijst stonden om nog een afspraak te maken. Maar dan duurde het nog 2 maanden dat de afspraak plaats kon vinden.
Tijdens onderhoud was alles prima.

Wat viel u in positieve zin op?

probleem hebben ze direct opgelost

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

pro actiever onderhoudsbeurten inplannen en dat het ook echt elke 2 jaar plaatsvindt. Daar betaal je op zich ook voor

Hilin

Niet. Wij hebben ruim 30 jaar een abonnement bij Energiewacht en onlangs (11 juli 2022) is er een monteur bij ons langs geweest voor een controle bij de ketel. Tegen ons heeft de monteur gezegd dat... Niet. Wij hebben ruim 30 jaar een abonnement bij Energiewacht en onlangs (11 juli 2022) is er een monteur bij ons langs geweest voor een controle bij de ketel. Tegen ons heeft de monteur gezegd dat alles goed was en de tweede dag horen wij via de telefoniste dat wij geen contract meer hebben van energiewacht terwijl dit nooit naar ons gecommuniceerd is. Dit vonden wij erg apart.

Wat viel u in positieve zin op?

de herinnering voor de gemaakte afspraak

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

eerlijkheid naar de klanten toe en transparant zijn met de klanten. Daarnaast de klant serieus nemen

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Onze monteur constateerde dat u een nieuwe cv-ketel heeft laten plaatsen die niet geheel aan de installatie-voorschriften voldoet. Hij heeft u uitgelegd welke aanpassingen er gedaan moeten worden... Onze monteur constateerde dat u een nieuwe cv-ketel heeft laten plaatsen die niet geheel aan de installatie-voorschriften voldoet. Hij heeft u uitgelegd welke aanpassingen er gedaan moeten worden voordat de nieuwe cv-ketel in contract genomen kan worden. Wij nemen nog even contact met u op voor nadere toelichting.

Smits

Slecht nakomen van de afspraken.

Niks

Afspraken nakomen