Goede service, bekwaam en klantvriendelijk

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur werkte zeer netjes en gaf uitleg over de ketel

Nvt

Beste meneer,mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de deskundigheid van onze monteurs.
Mocht u in de toekomst nog...
Beste meneer,mevrouw,
Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Deskundig en volgens afspraak

?

Beste meneer,mevrouw,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over de deskundigheid en de naleving van afspraken.
Als u nog specifieke opmerkingen heeft over wat...
Beste meneer,mevrouw,
Als u nog specifieke opmerkingen heeft over wat u positief heeft ervaren of tips voor verbeteringen, horen we dat graag.

Kees can Marion

Goede medewerkers

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid van handelen van de monteur en de uitleg bij de vervangingen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Blijf luisteren naar de werkvloer

Beste Kees en Marion,
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent over onze medewerkers en de snelheid en uitleg van de service.
We...
Beste Kees en Marion,
We waarderen uw suggestie om te blijven luisteren naar de werkvloer en zullen dit zeker in overweging nemen om onze service te blijven verbeteren.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke onderhoudsmonteurs

Vriendelijk en kundig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Contact zoeken om afspraak te verzetten

Beste meneer/mevrouw,
Dank u voor uw positieve feedback en uw waardering voor onze onderhoudsmonteurs. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vriendelijkheid en deskundigheid van ons team.
We zullen uw suggestie over het contact voor het verzetten van afspraken zeker meenemen om onze service verder te verbeteren.
Als u nog verdere vragen heeft of iets wilt bespreken, staan we altijd voor u klaar.

Gerrit Kornet

Ging gewoon prima.

Wat viel u in positieve zin op?

Ze waren rustig aan het werk.

Beste meneer Kornet,
Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de manier waarop onze monteurs hun werk uitvoeren.
Als u in de...
Beste meneer Kornet,
Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, staan we graag voor u klaar.

GAJ Siemerink

Ervaring en deskundigheid

Wat viel u in positieve zin op?

Rust en aandacht voor de werkzaamheden

Beste meneer Siemerink,
Beste meneer Siemerink,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw waardevolle feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de deskundigheid en vriendelijkheid van onze monteurs.
We zullen uw suggestie over de verduidelijking van informatie in overweging nemen om onze service verder te verbeteren. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, horen we het graag.

A van Arnhem

De goede onderhout en netjes.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de meneer zijn vakverstaat

Beste mevrouw van Arnhem,
Beste mevrouw van Arnhem,
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn erg blij dat u tevreden bent met het onderhoud en de netheid van onze service. Het is fijn om te horen dat onze vakmanschap en professionaliteit op prijs worden gesteld.

Jm Bols

Vriendelijk en Vakkundige monteur en onderhoud afspraak makkelijk te maken

zie bovenstaande

Beste meneer Bols,
Beste meneer Bols,
Bedankt voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vriendelijkheid en vakkennis van onze monteurs en de eenvoud van het plannen van uw onderhoudsbeurt. Uw positieve feedback over onze service en professionaliteit betekent veel voor ons.
Als u in de toekomst nog vragen heeft of aanvullende hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar.

Lenderink

Vriendelijke, werk netjes, nauwkeurige cv monteur, betrouwbaar

Vriendelijke, werk netjes, nauwkeurige cv monteur, betrouwbaar

géén tips of suggesties

Beste meneer Lenderink,
Beste meneer Lenderink,
Hartelijk dank voor uw lovende beoordeling! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met de vriendelijkheid, netheid en betrouwbaarheid van onze monteurs. Uw feedback is zeer gewaardeerd en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geas

Gewoon prima service komen afspraak na en op tijd

Lieten alles netjes achter

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Op deze manier gaat het prima

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw uitstekende beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en dat alles naar wens is verlopen. Als u in de toekomst nog vragen heeft, staan we graag voor u klaar.