De monteurs spreken elkaar tegen. De een zegt dat dit er aan de hand is maar geen materiaal bij zich heeft. En de ander ontkracht dat en ziet een ander probleem na verder onderzoek. En dit gebeurde... De monteurs spreken elkaar tegen. De een zegt dat dit er aan de hand is maar geen materiaal bij zich heeft. En de ander ontkracht dat en ziet een ander probleem na verder onderzoek. En dit gebeurde nu weer maar dan met een monteur van remeha, hij constateerde dat het onderdeel helemaal niet kapot is. Dus tja….hoe vakkundig kom je dan over?

Vriendelijke monteurs

Beter kijken/onderzoeken?!

En voor deze enquête, wij hebben het huis gekocht en het onderhoudscontract overgenomen. Dus wellicht een blanco optie toevoegen.

Vriendelijke monteurs die meedenken en eventuele problemen oplossen.

meedenken van de monteur

Fam.Rademaker

Ze zijn betrouwbaar en service is goed

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur legt duidelijk uit wat hij gaat doen.En ik kan verwachten

Niets

Omdat jullie goed serves bieden

zorgvuldigheid en uitleg

Henk van Driel

Goede ervaring

Wat viel u in positieve zin op?

Opmerking: onderdeel moet nog vervangen worden

Ga zo door

Omdat ik zeer tevreden ben

De kennis

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Onderhoud is voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de cv ketel noodzakelijk

Vakkennis monteur

Brink

Slechte planning van onderdelen. Monteur twee keer geweest maar zonder onderdelen. Moet dus nog eens komen.

Goeie Tukker

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Geen 10, omdat in het verleden er een paar keer iets mis ging met het tijdig afsluiten van de waterkraan. Problemen zijn overigens altijd tot volle tevredenheid hersteld ook de voorlaatste keer.

Wat viel u in positieve zin op?

Onze ketel was een van de eerste van dit type die geplaatst werd ondanks de fabrieksfouten die er in bleken te zitten, zijn de garantieverplichtingen volledig nagekomen door Energiewacht... Onze ketel was een van de eerste van dit type die geplaatst werd ondanks de fabrieksfouten die er in bleken te zitten, zijn de garantieverplichtingen volledig nagekomen door Energiewacht (abonnement) en de ketelleverancier naar ik aanneem ten aanzien van Energiewacht.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Als er fabrieksfouten worden geconstateerd is het misschien verstandig omdat in een eerder stadium te communiceren met de eindgebruiker, omdat anders het ongemak kan afstralen op Energiewacht

Geen toelichting

bovenstaande

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

graag afspraak wat beter te plannen, zodat ik geen halve dag moet zitten wachten. Misschien is in kwarten indelen van een dag ook mogelijk??