Geregeld onderhoud is altijd goed, prima service, mooi op tijd, vriendelijk.
Hopelijk betaald het zich op termijn uit.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk personeel, nieuwe collega werd “ ingewerkt” en daar werd tijd voor genomen. Prima.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Betere onderlinge afstemming over gemaakte afspraak. 3x contact gehad en datum gemaakte afspraak kon niet omdat het een vrije dag was tot datum niet bekend in systeem, erg rommelig. Verder nog... Betere onderlinge afstemming over gemaakte afspraak. 3x contact gehad en datum gemaakte afspraak kon niet omdat het een vrije dag was tot datum niet bekend in systeem, erg rommelig. Verder nog steeds niet duidelijk over hoeveel cv installaties en adressen het bij mij gaat. Hierover zou opheldering komen.

Hofste

Dingen doen (al dan niet in overleg met de vrouw des huizes) die niet tot het contract behoren, dienen eerst geoffreerd te worden. Nu voelt het dat deze zaken (het aanbrengen van een aantal... Dingen doen (al dan niet in overleg met de vrouw des huizes) die niet tot het contract behoren, dienen eerst geoffreerd te worden. Nu voelt het dat deze zaken (het aanbrengen van een aantal beugeltjes) iemand door de strot geduwd worden.
Let wel: Het meedenken in deze wordt als positief ervaren.
Verder heb ik diverse keren de monteurs erop gewezen om geen waterpomp tank te gebruiken in de CV ketel. Jullie zijn toch geen smid op de hoek !!!

Wat viel u in positieve zin op?

Weet niet. Ik was zelf niet aanwezig.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw beoordeling, meneer Hofste. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met Energiewacht niet helemaal goed is bevallen, dat is uiteraard niet onze bedoeling.
Onze...
Onze medewerker heeft aangegeven dat de beugels geplaatst moesten worden en uitgelegd dat dit vanwege veiligheid is. Daarop is akkoord gegeven.
Een waterpomptang wordt niet gebruikt; dit moet berusten op een misverstand.

Ok

duidelijke toelichting

Mebius

Komen op tijd vriendelijke monteur

Service

G Baakman

Ik heb een contract dat men na 18 maanden weer verschijnt en men houdt zich hier niet aan

leuke vriendelijke monteur

kom op tijd

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Hartelijk dank voor uw reactie, meneer Baakman. Onze excuses dat we te laat bij u zijn langsgekomen voor onderhoud aan uw CV-ketel. Wij hebben uw opmerking doorgestuurd naar de betreffende afdeling... Hartelijk dank voor uw reactie, meneer Baakman. Onze excuses dat we te laat bij u zijn langsgekomen voor onderhoud aan uw CV-ketel. Wij hebben uw opmerking doorgestuurd naar de betreffende afdeling en er zal door een collega contact met u worden opgenomen.

veldhuis

Niet netjes werkende personeel zal het vast niet aanbevelen

niets

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

dat men niet zo maar een stoel pakt om op te gaan staan en het wasgoed wat er op lag met zwarte handen er af gooit laat ze vragen om een trapje

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor uw beoordeling, mevrouw Veldhuis. U geeft aan niet tevreden te zijn over het handelen van onze monteur. Deze manier van werken is natuurlijk niet de bedoeling en wij hebben dit intern... Bedankt voor uw beoordeling, mevrouw Veldhuis. U geeft aan niet tevreden te zijn over het handelen van onze monteur. Deze manier van werken is natuurlijk niet de bedoeling en wij hebben dit intern met de betrokken medewerker besproken. Onze excuses voor het ongemak.

M.J. Heinen

Ik zat via de vve bij andere. Maar nu regelen we het zelf. Deze is heel goed maar vooral ook erg aardig ‼️ Dat was bij die andere wel erg anders 🧐

Kennis ervaring en professioneler

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ga zo door, ik ben weer dik tevreden 👊🏼

Jaap Bruins

Prima onderhoud en vriendelijke onderhoudsmonteur

Wat viel u in positieve zin op?

duidelijkheid over de status van de ketel

Gewoon prima service

Hele vriendelijke monteur

Geen tips

D.H.S.Bierma

Wel aanbevelen.
Prima service , komen afspraak

Wat viel u in positieve zin op?

Service en zeer klantvriendelijkzou het niet weten

Geen idee