Nagtegaal

Kundig personeel en indien nodig goede telefonische hulp

Vriendelijke monteur

Geen.

Beste meneer Nagtegaal,
Dank u wel voor uw positieve feedback. Fijn om te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn.

H,G,Smid

Deze monteur is hier al vaker geweest, en weet precies wat hij moet doen, zeer contend mee.

goede service.

gewoon zo doorgaan.

Beste meneer Smid,
Bedankt voor uw review, heel fijn om te lezen dat de service van de monteur u goed blijft bevallen.
Energiewacht, Team Webcare

Als het nodig is zijn ze er

Klasse

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, fijn om te lezen dat wij u goed van dienst zijn geweest.
Energiewacht, Team Webcare

Nee, op dit moment niet.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur was uitermate vriendelijk en deskundig. Uitleg wat hij heeft gedaan was keurig. Al met al, van planning tot uitvoering, betrouwbaar en deskundig

Op dit moment niet

Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.
Energiewacht, Team Webcare

Heldere afspraken, vriendelijk rn deskundig personeel

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijke uitleg over wat er gedaan werd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Half uur voorafgaand aan het bezoek aangeven hoe laat de monteur komt. Nu bestaat de kans dat er, gezien het ruime tijdswindow, lang gewacht moet worden op de monteur

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve feedback.
Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw positieve feedback.
Wij zijn ons bewust dat de afspraak in een dagdeel voor de ene klant langer kan duren dan voor de andere. Echter, om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn zit de efficiëntie in de korte routes tussen het ene en andere adres. Als planning heb je dagelijks te maken met korte termijn afzeggingen, adressen waar niemand aanwezig blijkt, of een onderdeel dat vervangen moet worden en extra tijd in beslag neemt. Omdat de klant van ons mag verwachten dat het onderhoud wordt uitgevoerd overeenkomstig de afspraak ondervinden wij bij de planning middels een dagdeel vooral ook het begrip hiervoor van de klant.
Energiewacht, Team Webcare.

Vrienedlijke monteurs

vriendelijke benadering

ga zo door

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat onze monteurs u goed zijn bevallen.
Energiewacht, Team Webcare

Verkeerd voorgelicht door inspecterende monteur. Installatie zou niet goed zijn geïnstalleerd. Bij navraag bleek deze informatie niet te kloppen.

Wat viel u in positieve zin op?

Opvolgacties op verkeerde informatie waren goed.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Kijk even goed na wie de ketel heeft geïnstalleerd voordat je de klant met een kluitje in het riet stuurt. In dit geval had dit issue (onterecht) direct bij de installatie-dienst neergelegd kunnen... Kijk even goed na wie de ketel heeft geïnstalleerd voordat je de klant met een kluitje in het riet stuurt. In dit geval had dit issue (onterecht) direct bij de installatie-dienst neergelegd kunnen worden zonder tussenkomst van de klant.

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. U geeft hierin aan dat het bericht dat de installatie niet naar verwachting is verlopen. We hebben het intern teruggekoppeld om in behandeling te nemen.
Energiewacht, Team Webcare

Geeft een gerust gevoel en service is altijd goed.

Wat viel u in positieve zin op?

Uiterst vriendelijke en bekwame monteur, die duidelijke uitleg gaf.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Dit soort vakmensen is goud waard! Blij dat jullie zulke deskundige en vriendelijke monteurs in dienst hebben.

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.
Met vriendelijke...

Daarom

gewoon

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

persoonlijk verder weg kunnen plannen op de kalender

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en ons vakmanschap waardeert. We nemen uw suggestie om verder vooruit te kunnen plannen op de kalender zeker mee en zullen kijken hoe we dit kunnen verbeteren.
Team Webcare Energiewacht

Deze keer hadden we een ietwat onbeholpen monteur die verbaal niet helemaal correct was.

Wat viel u in positieve zin op?

De laatste keer niet veel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Communicatie van de monteur naar de klant zou wat vriendelijker gekund hebben

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw eerlijke feedback. We vinden het jammer om te horen dat de communicatie en houding van onze monteur deze keer niet aan uw verwachtingen voldeed. We zullen dit intern bespreken en eraan werken om onze service op dit punt te verbeteren. We waarderen uw suggesties en hopen u in de toekomst een betere ervaring te bieden.
Team Webcare Energiewacht