Handig

Wat viel u in positieve zin op?

Rust en vertrouwen. Geen angst meneer alleen te laten op mijn zolder/geen angst voor diefstal oid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Niet een halve dag laten wachten maar 1 uur of 2 uurhooguit.

Biezemaat

Goede servise

nvt

Wolberink

Monteur was netjes en correct. Werkzaamheden werden goed uitgevoerd. Een andere benadering naar de klant toe zou meer wenselijk zijn --> te afstandelijk

zie boven

zie boven

Postema

Prijs kwaliteit

Nette werkwijze

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Betere reactie bij een contract aanvraag

Er waren twee monteurs nodig om de servicebeurt tot een goed einde te brengen. De eerste verving een metertje in de ketel.
Na ons telefoontje : " De verwarming doet het niet!", kwam de tweede....
Na ons telefoontje : " De verwarming doet het niet!", kwam de tweede. Die kon moeilijk tegen weerwoord.
Hij ging meteen naar de thermostaat, maar moest later toch toegeven dat de storing in de ketel zat, de ketel die die morgen was nagezien.....

Wat viel u in positieve zin op?

De eerste monteur werkte stevig door

Bolscher ten

Kachel word zo goed onderhouden

Wat viel u in positieve zin op?

Alleen bij het weggaan werd gezegd de kachel mankeerde niets. En werd niet gesproken over we het dit of dat gedaan

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Betere communicatie vanuit de energiemarkt wat er allemaal is gedaan aan de cv kachel

stichting het scheepskwartier

Wel aanbevelen

snel

nee

Erwin Vruggink

Ik werd op vrijdag middag geconfronteerd met het volgende. we gaan uw ketel niet weer in gebruik zetten. ( dit terwijl ze kwamen voor onderhoud) als ze gezegd hadden de ketel is 16 jar oud en u... Ik werd op vrijdag middag geconfronteerd met het volgende. we gaan uw ketel niet weer in gebruik zetten. ( dit terwijl ze kwamen voor onderhoud) als ze gezegd hadden de ketel is 16 jar oud en u moet binnen een aantal maanden deze vervangen anders kunnen we hem niet meer in onderhoud houden. had ik het begrepen

Wat viel u in positieve zin op?

vriendelijke monteur die zelf ook vast liep in de regels

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

meer klant gericht te werk gaan, als je bij schoonmaken problemen tegenkomt zeg dan niet meteen de ketel mag niet meer aan. je moet hem vervangen en tot die tijd zit je zonder. als we hem wel in... meer klant gericht te werk gaan, als je bij schoonmaken problemen tegenkomt zeg dan niet meteen de ketel mag niet meer aan. je moet hem vervangen en tot die tijd zit je zonder. als we hem wel in elkaar zetten, gaat de ketel uit het contract. ik heb voor het laatste gekozen en zou een offerte krijgen voor een nieuwe ketel die heb ik nu 6 dagen later nog niet ontvangen.

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

Het was een vriendelijke nette monteur

nee

Vlot af te sluiten. Afspraken worden nagekomen. Vriendelijk personeel.

Gemotiveerde vriendelijke onderhoudmonteur.

Vooral zo doorgaan