Max

Goede communicatie en professioneel!

Werksnelheid van de monteur

Kosten van lokale aanbieders

Professionele uitstraling

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ik probeer een contract af te sluiten. Daarvoor moet er een afspraak gemaakt worden of de ketel wel geaccepteerd wordt (tot zoverre OK). Tijdens deze afspreek wordt niet alleen de ketel beoordeeld,... Ik probeer een contract af te sluiten. Daarvoor moet er een afspraak gemaakt worden of de ketel wel geaccepteerd wordt (tot zoverre OK). Tijdens deze afspreek wordt niet alleen de ketel beoordeeld, maar ook een onderhoudsbeurt uitgevoerd.
Ik vind de situatie een beetje raar dat je een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, terwijl je nog geen contract hebt. Het was me van tevoren niet helemaal duidelijk dat er een onderhoudsbeurt uitgevoerd zou worden (dat er onderhoud wordt gepleegd vind ik overigens zeker wel fijn).

Nog een suggestie: eigenlijk hoef ik geen contract, maar wilde ik een losse onderhoudsbeurt kopen. Ik heb nu een contract afgesloten omdat het onderhoud niet apart verkrijgbaar was.

Vorige CV ketel was een Nefit 23CVT. Het was een" maandagochtend". ketel. Gelukkig had toen ook al een comfort plus contract. Altijd zij de onderdelen door Geas vervangen. Het ontzorgt ons een... Vorige CV ketel was een Nefit 23CVT. Het was een" maandagochtend". ketel. Gelukkig had toen ook al een comfort plus contract. Altijd zij de onderdelen door Geas vervangen. Het ontzorgt ons een degelijk contract. Kortom geen gezeur. Het komt goed tegen een redelijk bedrag per maand. Nu weer een dergelijk contract afgesloten voor de nieuwe ketel.

Wat viel u in positieve zin op?

Rustige monteur Wouter deed kundig zijn werk.

Alles is duidelijk

Wel aanbevelen, zeer tevreden over de service en monteurs

bekwaam en vriendelijk personeel

Vooral zo doorgaan

G. Waringa

Vriendelijke monteurs, kundig vakwerk

Vakkundigheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Kortere tijden, nu van 8.00 uur-12.00 uur of 12.00 uur-17.00 uur.
je moet de hele ochtend of middag thuis zijn.

B.J. Gankema

Goede service. Vriendelike monteurs.

Bekwame monteur

????????????

Goede service

vriendelijkheid

Gerjan Kleefman

Goed afspraken nakomen, prima monteur. Echter in deze tijd nota van afdichting via post versturen vind ik persoonlijk ouderwets. Mag ook per mail, net afspraak gemaakt kan worden en bevestigd wordt.

Gewoon goed!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Zie boven over de papieren nota

Niet aan bevelen omdat je per maand geld kwijt bent en het word steeds duurder en ze komen maar 1x per 2 jaar

Wat viel u in positieve zin op?

Hij heeft uitleg gegeven aan mijn zoon

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ja de route tijd ongeveer zeggen nu hebben we bijna 4 uur gewacht dus niet meer in tijdsblokjen van 8 tot 12 of 13 tot 17 meer in blokken van 2 uur

Omdat het een goede service levert.

Niets op aan te merken