D. Hofland

Het is makkelijk, je kan altijd bellen bij storing

Wat viel u in positieve zin op?

De een na laatste keer kwam er een hele vriendelijke man die extra belde met het hoofdkantoor om te vragen of iets echt voor mijn kosten moest komen. De laatste keer ging de monteur zelfs even... De een na laatste keer kwam er een hele vriendelijke man die extra belde met het hoofdkantoor om te vragen of iets echt voor mijn kosten moest komen. De laatste keer ging de monteur zelfs even spullen ophalen bij het magazijn en kwam direct terug

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De laatste keer had ik gebeld omdat de pomp vervangen moest worden. Dit had de monteur moeten weten, omdat dit de reden was waarom ik had gebeld. Hij was echter ingepland als onderhoudsafspraak en... De laatste keer had ik gebeld omdat de pomp vervangen moest worden. Dit had de monteur moeten weten, omdat dit de reden was waarom ik had gebeld. Hij was echter ingepland als onderhoudsafspraak en had de spullen niet bij zich. Tip: zorg dat de monteur weet wat hij gaat doen bij de klant.
Soms zit er een ( oudere) man aan de telefoon voor het inplannen van een afspraak. Deze man is doorgaans onvriendelijk en niet behulpzaam. Ik weet de naam niet van deze man. Maar ik ben al 20 jaar klant en heb hem regelmatig aan de lijn gehad. Tip: geef communicatietrainingen. Ik mis een beetje de klant is koning mentaliteit.

B. Arbeider

Te weinig ervaring om jullie aan te bevelen

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur moest 3x dezelfde dag terugkomen dezelfde dag, na kortsluiting. Probleem is nog niet geheel opgelost.

Sneller probleem oplossen.

Stöve M.A.

Wel, wegens ervaring gedurende bijna 40 jaar

snelle, vriendelijke reactie

Meijer

Omdat ze profocioneel zijn

Wat viel u in positieve zin op?

Dat van te voeren geplande afspraak is door gegaan, nadat ik ziek gemeld heb.

.....

Van opdorp

(Bewerkt)

Goed uitgelegd na een misverstand

De monteur was oké,

Ga zo door.

Remko

Snel geregeld, maar zie ook opm bij suggesties

Wat viel u in positieve zin op?

Afspraak nagekomen, goed op tijd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De wasbak en de wc waren na de servicebeurt erg vies. Waarschijnlijk gebruikt om dingen om te spoelen of leeg te gooien, maar het zou dan prettig zijn de badkamer schoon achter te laten.

Kuijer

Veilig gevoel

Deskundigheid

Weet ik niet

Keller

Vakkundige mensen

Wat viel u in positieve zin op?

Op tijd en meteen aan de slag

Hamburg

Service vd monteur, zeer correct.

Wat viel u in positieve zin op?

Klantgerichtheid van de servicemonteur.

Martijn de Boorder

Goed contract, nette manier van werken.

Wat viel u in positieve zin op?

Mogelijkheid om een tijdsvak aan te geven. Wellicht in de toekomst nog iets nauwkeuriger (binnen twee uur).

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Kennis opdoen van vloerverwarming/lage temperatuur verwarming.