Yvonne Bijsterbosch

Als prettig ervaren en fijn dat alles onderhouden wordt zo.

Wat viel u in positieve zin op?

Vond het prettig en het was een vriendelijke oudere monteur.

Geen, ga zo door!

Beste mevrouw Bijsterbosch,
Beste mevrouw Bijsterbosch,
Bedankt voor uw geweldige review! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service en onderhoud. Uw complimenten over onze vriendelijkheid en professionaliteit zijn zeer gewaardeerd. We streven ernaar om onze klanten altijd de beste ervaring te bieden en zijn blij dat dit voor u het geval was. Bedankt voor uw steun en aanbeveling!

Kennis.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Meer beschikbaarheid. Lange wachttijden voor inplannen afspraak. Tijdslot ook erg lang.

Beste heer of mevrouw,
Bedankt voor uw feedback!

Gerard

Ik word altijd prima geholpen.

Wat viel u in positieve zin op?

Betrokkenheid bij een goede werking van de apparatuur en adviezen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

proberen de verschillende apparaten (CV, afzuiging) in de zelfde bezoek dag te onderhouden

Beste Gerard,
Fijn om te horen dat u altijd goed geholpen wordt door ons team. We waarderen uw vertrouwen in onze service.

H van Weelden

Goede service en duidelijke uitleg over werkzaamheden en de prijs.

Wat viel u in positieve zin op?

Dat je even gebeld wordt als ze langskomen.

Beste Hetty,
Beste Hetty,
Bedankt voor uw positieve feedback. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat de uitleg over de werkzaamheden en de prijs duidelijk was. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.

Jk vos

Zeer tevreden, prettige monteur in omgang.

Interesse in klanten

Beste heer of mevrouw,
We waarderen uw feedback en zijn blij te horen dat u onze interesse in onze klanten waardeert. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.
Met vriendelijke...

Nette grondige service

Wat viel u in positieve zin op?

Nette vriendelijke vakbekwame man. Gaf goed advies

Beste heer of mevrouw,
Dank u voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat onze monteur vriendelijk en vakbekwaam was. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk.
Met vriendelijke...

gerda

Komen wanneer afgesproken

op tijd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

ik krijg opeens een factuur voor iets (pakking en schroeven oid) wat niet aan mij verteld is toen ze er waren.

Beste Gerda,
Dank u voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u een factuur heeft ontvangen voor onderdelen zonder dat dit vooraf aan u is gecommuniceerd.
We begrijpen dat dit verwarrend...
Beste Gerda,
We begrijpen dat dit verwarrend en vervelend kan zijn. Dit is niet de manier waarop wij onze klanten willen informeren over kosten. We zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat dergelijke misverstanden in de toekomst worden voorkomen.

Het is gewoon goed

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke man met kennis van zaken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Installatie van airco en waterpomp had ik buiten graag compacter gezien. Ombouw plaatsen wordt nu moeilijker.

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met de service en de deskundigheid van onze medewerkers. Uw opmerking over de installatie van airco en waterpomp nemen we mee voor toekomstige afspraken van de adviseur.
Team Webcare Energiewacht

Vriendelijke monteur, netjes, en kwam op afgesproken tijd. Hij had ook nog goede tips.

Servicegerichtheid. Meedenken.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Geen. Bekwaamheid kan ik overigens niet beoordelen.

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! We zijn blij te horen dat de monteur vriendelijk was, op tijd kwam, en goede tips heeft gegeven. Uw waardering voor onze service betekent veel voor ons.

Bruins

Keurige onderhoud gepleegd aan de toestel.

Wat viel u in positieve zin op?

afgesproken tijdstip correct nagekomen.

Beste meneer Bruins,
Beste meneer Bruins,
Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat het onderhoud keurig is uitgevoerd en dat we onze afspraken correct zijn nagekomen. We waarderen uw aanbeveling en zijn blij dat u tevreden bent met onze service.