L H L Jansen

Al 35 jaar betrouwbare service genoten in vorige huizen

Wat viel u in positieve zin op?

er werd netjes en voorkomend en netjes gewerkt en de tijd genomen om vragen te beantwoorden.

Loohuis

Gemak

Op tijd

Ostermeier

Goede service, rustige bekwame monteur

X

X

Pol

Betrouwbaar vriendelijk en nergens meer zorgen om hoeven maken

Rust en vriendelijkheid geen

Lia Rook

Ik heb een inspectie van mijn ketel gehad en dat is zeer zorgvuldig gedaan. De monteur heeft een paar kleine mankementen verholpen en me er van tevoren op gewezen welke kosten daaraan verbonden... Ik heb een inspectie van mijn ketel gehad en dat is zeer zorgvuldig gedaan. De monteur heeft een paar kleine mankementen verholpen en me er van tevoren op gewezen welke kosten daaraan verbonden waren. Ik stekje het meedenken daarin erg op prijs

Wat viel u in positieve zin op?

Dat de monteur meedacht over de kosten en het soort contact.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Iets sneller contact opnemen nadat ik heb gevraagd om advies over een onderhoudscontract.

Jos Mud

Service is ter zake kundig en met de vereiste originele onderdelen uitgevoerd binnen 45 minuten. Diverse metingen uitgevoerd en de uitkomsten op de ketel vermeld.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur weet waarover hij praat en geeft nuttige tips

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Deze eenmailge onderhoudsbeurt onderbrengen in een servicecontract afgestemd op de onderhoudsgevoeligheid van de ketel.

maatman

Hij heeft netjes en gewerkt

Wat viel u in positieve zin op?

de meneer wist waar hij over sprak

Margareth van Oosterwijk

De uitvoerende werkzaamheden aan de ketel verliep prima en ze checkten alles na. Ik kreeg desgevraagd kundige uitleg over de werking van de ketel en wat allemaal verband houdt met elkaar.

Wat viel u in positieve zin op?

Ze werkten goed samen. Een van de medewerkers werd ingewerkt en dat ging prima.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De indruk van een prettige organisatie, ook die van de telefoniste was doorslaggevend.

Ron

Op zich een goede intake, maar zoals verwacht met extra kosten. Kennis van mijn ketel leek eerst beperkt, maar bleek later toch aanwezig. Wel netjes alles toegelicht en uiteindelijk in contract... Op zich een goede intake, maar zoals verwacht met extra kosten. Kennis van mijn ketel leek eerst beperkt, maar bleek later toch aanwezig. Wel netjes alles toegelicht en uiteindelijk in contract genomen waarbij de rekening nog mee viel.

Wat viel u in positieve zin op?

Het zoeken naar een acceptabele oplossing