F.J. de Vries

Wordt op de juiste wijze uitgevoerd en geeft uitleg op vragen

Monteur heeft zijn kennis

Kjelt

Waren mooi optijd, kwamen eerlijk over en werd goed geholpen

Hij was precies optijd

Nope

Han Mooima

Monteur kwam voor ketelinspectie, maar omdat hij geen zicht op hoe de buizen lopen onverrichte zaken naar huis. Want apparaat kan niet in onderhoudscontract worden genomen. Wat wel kan is een... Monteur kwam voor ketelinspectie, maar omdat hij geen zicht op hoe de buizen lopen onverrichte zaken naar huis. Want apparaat kan niet in onderhoudscontract worden genomen. Wat wel kan is een inspectie á 250,- dat was de mededeling van de monteur vanuit het contact met jullie Back Office. Het is net of jullie géén nieuwe klant willen. Jammer van mijn tijd en moeite mbt regelen afspraak en thuisblijven.

Wat viel u in positieve zin op?

Dame aan de telefoon was zeer correct en behulpzaam bij inplannen afspraak

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Zorg dat je ter plekke iemand kan helpen. Een visuele inspectie voor 250,- is natuurlijk van de zotte om alsnog klant te worden? Los van de bijkomende kosten die er achter aan komen. Denk eens na... Zorg dat je ter plekke iemand kan helpen. Een visuele inspectie voor 250,- is natuurlijk van de zotte om alsnog klant te worden? Los van de bijkomende kosten die er achter aan komen. Denk eens na over hoe jullie je klanten zien en helpen. Ik ben klaar met geas. En dat heeft ook te maken met een eerdere ervaring waar jullie al 13 jaar een ketel in onderhoud hadden en vervolgens mede te delen dat er een buis niet goed is, niet voldoende vast... en ja dat konden ze maken voor meer dan 250,- incl voorrijkosten. 1 plastic buis en 2 beugels. Hoe dan?

Wees duidelijk naar de klant wanneer je wel of niet onder contract komt. Het ging om een ketelinspectie en monteur gaat weg zonder te kijken naar de ketel omdat hij een pijpje niet vertrouwend. En geloof me, ik begrijp heel goed het gevaar van koolmonoxide en ook mijn verantwoordelijkheid hierin. Die pijp is mijn verantwoordelijkheid, onderhoud van de ketel die van jullie en advies hoor ik ook graag maar blijft advies.. Ik koop een monoxidemelder en laat de ketel door iemand anders inspecteren.

J Hofhuis

Goede snelle service

Wat viel u in positieve zin op?

No nonsense mentaliteit( ik maak dat netjes in orde)

n.jurgens

Snel en accuraat

goed meedenkend

beter inlezen

Jansema

Goeie service

alles

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Veiligheid en regelmatig onderhoud is belangrijk. Zo ook de service. Contract biedt enige zekerheid in deze.
We hadden nu een perfecte controleur! Zeer nauwkeurig en heeft onze ketel een beurt gegeven zoals het moet. Zaken die in voorgaande jaar geregeld hadden moeten worden, volgens contract, zijn nu door hem gedaan! De man is een dikke pluim waard en zien we graag terug! Monteur is geregistreerd ondernummer 1090!
Kost wel wat meer tijd dan de 40 minuten die er formeel voor staan, maar dan ben je wel klantvriendelijk en serieus met je werk bezig! Waar heb je dan nog in de tegenwoordige tijd?

Wat viel u in positieve zin op?

Zie bovenstaand gegevens wat weergegeven is.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ga na hoe de monteurs hun werk doen! Maak meer tijd vrij voor de uitvoering van hun taak!

Punctueel, ervaren monteurs

Snelle afhandeling van reparaties

Vermooten

Snel en vakbekwaam

Bekende monteur

Ga zo door!

Pekel

Prima service en goede vakmensen

Leuke vakman

Ga zo door