Espeldoorn

Goede sevice

kennis

zo doorgaan

Lineke

Het geeft mij vertrouwen als alleenstaande vrouw dat dit ieder jaar goed wordt gecontroleerd.En bij problemen komen ze snel.

Gewoon prima service.

Ga zo door.

john

Goede kennis van de materie

Wat viel u in positieve zin op?

kland gerichtheid van de monteur

Miranda van der Bles

Zitten dichtbij, kunnen vrijwel direct service verlenen.

Snelle service

_

Han

Monteur niet meewerkend en velt een oordeel zonder maar enige moeite te doen een oplossing samen te vinden. Geeft van te voren al aan dat de ketel (aansluiting dak) niet deugd en niet in contract... Monteur niet meewerkend en velt een oordeel zonder maar enige moeite te doen een oplossing samen te vinden. Geeft van te voren al aan dat de ketel (aansluiting dak) niet deugd en niet in contract kan en dat wij als klant geen moeite moeten doen om aan zijn bedrijf te vragen voor reparatie want jullie zijn te druk ( neem meer personeel ) wij moeten zelf op zoek naar een nieuwe installateur voor reparatie ( wat niet kapot is ) al met al bagger. Het enige wat de monteur vond was dat het erg warm was bij de ketel. Toen ik zei het hoofdkantoor te gaan bellen maakte hij snel een foto van het zogenaamde probleem en mailde deze snel door als (onzichtbaar) bewijs. Wij hebben dus idd na deze ervaring een contract afgesloten met de fa. Feenstra die een second opinion gaan doen en vervolgens direct alle nodige handelingen gaan doen en vervolgens de ketel in contract gaan nemen. Zelfs als het full service contract niet kan omdat de ketel niet goed genoeg zou zijn na 9 jaar kunnen we nog steeds met deze ketel bij hun een basiscontract afsluiten. Hou er rekening mee in de toekomst dat hr ketels dodelijk kunnen zijn en dat je een storing constateert (waarschijnlijk terugslagklep) direct voor de klant een oplossing zoekt want de klant heeft niet voor niets contact met u gezocht. Leer hiervan want u kunt het nu druk hebben maar dit kan door negatieve referenties snel veranderen.

Niets

Zeer deskundig en betrouwbaar

Vakman

Zeer tevreden

weiss

Altijd netjes en correct, goede service

vriendelijkheid en deskundig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

bij iedere controle ook graag ketel bijvullen als dat nodig is