Annemiek

Nette en vriendelijke monteur die duidelijk uitlegt wat er moet gebeuren en waarom.

Wat viel u in positieve zin op?

De nette manier van werken en de vriendelijkheid

Beste Annemiek,
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te lezen dat de monteur u goed van dienst heeft kunnen zijn.

Marco

Kunnen niet met enige nauwkeurigheid aangeven hoe laat de monteur langskomt.

Nette monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Per uur plannen ipv per dagdeel

Beste Marco,
Hartelijk bedankt voor de review.
Beste Marco,
Hartelijk bedankt voor de review.
Helaas is het voor ons niet niet mogelijk om een tijdsafspraak van een uur te maken. Er is genoteerd dat wij u 10 minuten van te voren zouden bellen en zijn er vanuit gegaan dat u daarmee voldoende geholpen was.
Energiewacht, Team Webcare

Fijn om te weten dan elke 2 jaar een grondige en gedegen onderhoudsbeurt van verwarmingsketel en ventilatiesysteem plaatsvindt.

Wat viel u in positieve zin op?

Bij bezoek op 10 juli jl, vriendelijke en correcte monteur (stelde zich voor als Bas), die een (voor mij als leek) een duidelijke uitleg gaf wat hij had geconstateerd en ging verhelpen.

Beste heer of mevrouw,
Dank u wel voor uw feedback! Het is geweldig om te horen dat de monteur u op een vriendelijke en professionele manier heeft geholpen. We vinden het belangrijk dat onze klanten duidelijk begrijpen wat er gedaan wordt, dus we zijn blij dat zijn uitleg helder voor u was.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nvt

Werkt snel

Nvt

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service.

Zie hieronder.

Wat viel u in positieve zin op?

Bijzonder vriendelijke en attente monteur. Heeft veel uitleg gegeven en ook nog de instelling van de verdeelunit van mijn vloerverwarming gecheckt. Hulde!

Beste heer of mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve woorden! We zijn verheugd om te horen dat onze monteur u zo goed heeft kunnen helpen en dat u tevreden bent met de uitgebreide uitleg en extra service. Uw waardering betekent veel voor ons.

J.A van der Busse

Als er wat is aan de ketel, heb je gelijk iemand die je kan bellen en helpen

Vakbekwaamheid

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ik zou mijn ketel het liefst net voor het stookseizoen een servicebeurt geven, maar dit was helaas niet mogelijk

Beste heer of mevrouw van der Busse,
Beste heer of mevrouw van der Busse,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u onze snelle reactietijd, vakmanschap en persoonlijke benadering waardeert. Onze monteurs staan altijd klaar om te helpen en we vinden het belangrijk dat onze klanten zich ondersteund voelen, vooral bij dringende zaken.

Guido Berntsen

Correct en deskundig en juiste uitleg van de werkzaamheden

corectheid en zorgvuldigheid werkzaamheden

niet ga zo door top

Beste meneer Berntsen,
Beste meneer Berntsen,
Dank u voor uw review. We vinden het fijn dat u tevreden bent met onze service, deskundigheid en de uitleg die u heeft ontvangen. Uw positieve feedback en aanmoediging worden zeer gewaardeerd!

Was goed

Snel

Beste meneer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent met onze service en de snelle afhandeling. Uw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd.
Met...

Vakmanschap

vriendelijke monteur

Ga zo door

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw review. We stellen uw mening zeer op prijs.

Essent

Ze luisteren naar de vraag en doen het werk goed!!

Wat viel u in positieve zin op?

Netjes werken en goede info geven

Ga zo door

Beste meneer/mevrouw,
Beste meneer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve review. We zijn blij te lezen dat u tevreden bent met de service die wij hebben geleverd en dat u onze monteurs als bekwaam, professioneel en vriendelijk hebt ervaren.
Uw complimenten over het netjes werken en de duidelijke informatie die u van ons hebt ontvangen, waarderen wij zeer. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd zijn en tevreden zijn met de uitgevoerde werkzaamheden.
Team Webcare Energiewacht