Tromp

Minder grote Tijdsblokken voor afspraken

Paul Maathuis

Correct, deskundig en betrouwbaar

Wat viel u in positieve zin op?

Openheid over het onmiddellijk afsluiten van een nieuw contract of daarmee nog even wachten. In ons geval is even wachten zinvol omdat we op onze nieuwe apparatuur nog een jaar garantie hebben en de... Openheid over het onmiddellijk afsluiten van een nieuw contract of daarmee nog even wachten. In ons geval is even wachten zinvol omdat we op onze nieuwe apparatuur nog een jaar garantie hebben en de installateur dus verantwoordelijk is voor eventuele mankementen.

nvt

Service goed

Wat viel u in positieve zin op?

Mark Scholing was een zeer geschikte gast die veel uitleg gaf

nvt

Andre de Ruiter

Deskundig - zeer vriendelijk.

Deskundigheid/vriendelijk

Door gaan op dit level.

kuiper

Vriendelijk

mooi optijd

Harry Konijnenbelt

Het onderhoud kon op korte termijn worden gepland en werd correct uitgevoerd. Prettige medewerker.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid en kennis van zaken, geen advies om onnodig dure oplossingen te kiezen.

Matthijs

De monteur kwam kijken en zag in 1 seconde dat onze ketel niet in onderhoud genomen kon worden en ook dat er geen mogelijkheid was dat zei het probleem (afvoerbuis op een andere manier bevestigen)... De monteur kwam kijken en zag in 1 seconde dat onze ketel niet in onderhoud genomen kon worden en ook dat er geen mogelijkheid was dat zei het probleem (afvoerbuis op een andere manier bevestigen) zouden kunnen oplossen. Dus onverrichter zake is hij weer vertrokken en zou laten weten als het toch via hun gerepareerd zou kunnen worden. Tot nog toe niets gehoord

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle afspraak en op tijd aanwezig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Als er een probleem is ook een oplossing daarvoor faciliteren

Bosman

Monteuren zijn kundig.

Wat viel u in positieve zin op?

Snel een monteur, in Corona tijd. kwam mooi vroeg en is ongeveer een drie kwartier met de ketel aan het repareren geweest.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

2 jaar geleden een nieuwe ketel gekocht. Voor het einde van de gratis contractperiode zou er een controle komen. En konden we een nieuw contract sluiten. Die controle is er niet geweest, moesten we... 2 jaar geleden een nieuwe ketel gekocht. Voor het einde van de gratis contractperiode zou er een controle komen. En konden we een nieuw contract sluiten. Die controle is er niet geweest, moesten we zelf achteraan. Vervolgens is monteur geweest, we hebben een all-in (duurste) contract afgesloten. Maar krijgen dan vervolgens toch een factuur van de afspraak. Daar zijn we zeer ontevreden over.