Goede service. Duidelijke uitleg van de monteur. Alleen twijfel wanneer het onderhoud gepleegd wordt omdat het niet meer eens per 12 maanden is.

Wat viel u in positieve zin op?

Snelle service, geen verrassingen.

Servicetermijn is wat vaag

Service is goed. Prijs wordt wel snel hoger.

Goede monteur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Prijs niet te snel verhogen. Nu € 15 per maand = € 180 per jaar.

Arling

Goede service, administratie voor onderhoud wordt bijgehouden, kosten van materialen zijn betaalbaar.

Wat viel u in positieve zin op?

snelle behandeling en onderhoud.

geen.

P.A. Bosgraaf

Hetb is gemakkelijk als er een storing dat ik(vast) bedrijf kan bellen voor het oplossen van de storing

Wat viel u in positieve zin op?

Zolang ik al CV heb ben ik al lid van de Energiewacht en het bevalt goed. De monteur(s) geeft/geven mij ook advies en dat stel mik zeer op prijs

GEWOON ZO DOORGAAN

Ben Lens

Op 15 november vorig jaar brief ontvangen van Energiewacht. Mooie tekst: ”Bij Energiewacht verbeteren wij onze dienstverlening continue”. Al jaren klant; ging prima. Waarom dan veranderen? In... Op 15 november vorig jaar brief ontvangen van Energiewacht. Mooie tekst: ”Bij Energiewacht verbeteren wij onze dienstverlening continue”. Al jaren klant; ging prima. Waarom dan veranderen? In januari dachten we dat het lang geleden was dat de ketel een onderhoudsbeurt had gekregen. Bleek ook waar te zijn. Gebeld op 20 januari voor een afspraak. Excuses voor het te laat inplannen van het onderhoud. Nieuw systeem. Lastig. Gelukkig was er al een bon. Afspraak voor 3 februari tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Er kwam niemand. Geen telefoontje. Gebeld om uitleg. Mevrouw had avonddienst. Kon niet zien hoe het zat. Gebeld op 4 februari met mevrouw Schoenmaker. Excuses namens Energiewacht. Nieuwe afspraak voor 7 februari tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Via mail bevestigd door mevrouw Schoenmaker. Onderhoudsbeurt op 7 februari uitgevoerd door een uiterst vriendelijke medewerker.

Mevrouw Schoenmaker en de monteur van Energiewacht

Een afspraak tussen 12.00 en 17.00 uur vind ik te lang

Vriendelijk

Vriendelijk en professioneel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ik hoop dat de opmerking bij de servicebeurt nu wel wordt gelezen. Anders moet daar zeker wat in veranderen

Rietvink

Op dit moment is de planning een puinhoop.

Wat viel u in positieve zin op?

monteur was zeer vriendelijk en leek te weten waar ze mee bezig was.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Monteur sturen op de afgesproken tijd, i.p.v. onaangekondigd twee dagen later?

Nuchtere monteur. Duidelijk in de communicatie.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was goed op de hoogte

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Verstuur bevestigingsemails van de gemaakte telefonische afspraken. Ik dacht dat de monteur om 14uur zou komen, maar bleek tussen 14:00uur en 14:30uur. Onhandig.

Bergmans

De eerste sevice was gied

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Bevestig dat een contract is aangegaan

A.Verbiest

Afspraken nakomen is lastig