Groenhagen

Voor de goede service en onderhoud

We zijn goed geholpen

nvt

Geachte meneer Groenhagen,
Dank u wel voor uw positieve reactie.
Energiewacht, Team Webcare

Technisch goed onderhoud, wel prijzig: vast bedrag per maand en de materialen bij onderhoud. Samen best veel voor een uur werk.

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige man, technisch deskundig, voor zover ik dat kan beoordelen

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review.
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review.
Onze prijzen van de abonnementen voor onderhoud en service zijn marktcomfort. Wij begrijpen dat het voor één bezoek wat veel lijkt, echter u bent met een abonnement verzekerd voor arbeidsloon en voorrijkosten.
Met één bezoek van een monteur heeft u de kosten van het abonnement er al bijna uit.

J.A.denHartog

Vakmanschap/ cliëntvriendelijkheid

benadering

n.v.t.

Geachte meneer Den Hartog,
Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs.

van der Lek

Vriendelijk. Duidelijke uitleg waarom warme water uit de kraan eerst goed warm is en daarna de temp. zakt en vervolgens goed op temperatuur komt.

Aardig en deskundig

Geachte meneer van der Lek,
Dank u wel voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.
Energiewacht, Team Webcare

Ging vanzelf toen we de ketel kochten

aanschaf is al 10 jaar geleden. weet geen bijzonderheden

?

Geachte heer/mevrouw,
Dank u wel voor uw review.

Hek

Altijd goed

X

X

Beste mevrouw Hek,
Hartelijk dank voor uw positieve review.

Nieuwman

Goede afspraken mooi optijd

Vriendelijkheid monteur

Duidelijkheid verschaffen over contract

Geachte meneer Nieuwman,
Hartelijk dank voor deze positieve feedback. Fijn om te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Chantal Lippold-Joling

Maandelijks betalen, goede service

Wat viel u in positieve zin op?

De duidelijke uitleg van de monteur en die precies verteld waar die naar kijkt en wat hij ziet

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De tijdindicatie veranderen. Tussen 8 en 12 is wel heel breed. Je kan ook zeggen hoeveelste je op de lijst staat en welke regio ze moeten zijn. Zo weet je het ongeveer... of dat ze een half uur voor... De tijdindicatie veranderen. Tussen 8 en 12 is wel heel breed. Je kan ook zeggen hoeveelste je op de lijst staat en welke regio ze moeten zijn. Zo weet je het ongeveer... of dat ze een half uur voor tijd een berichtje/belletje doen dat ze er aan komen. Nu was ik kwart voor 8 beneden omdat ze konden komen, maar was die er pas half 11. Had ik ook langer in mijn bed kunnen liggen.

Beste Chantal,
Dank je wel voor het plaatsen van de review, we stellen je reactie zeer op prijs. Fijn dat je tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.
Met vriendelijke...
Beste Chantal,

Greven

Zeer vriendelijke monteur, die ook uitleg gaf wat hij deed.

Totale plaatje

Geachte meneer Greven,
Hartelijk dank voor uw positieve reactie en Feedback. Fijn om te lezen dat de monteur u goed van dienst heeft kunnen zijn.
Energiewacht,...
Geachte meneer Greven,
Energiewacht, Team Webcare

Fijn dat de werking van dit soort apparatuur door deskundigen in de gaten gehouden wordt

Wat viel u in positieve zin op?

duidelijkheid, goede adviezen van de monteur, zag een euvel dat de vorige keer niet was verholpen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

wel de afspraken nakomen die de monteur ter plekke met jullie administratie-afdeling maakt: wij zouden al lang terug gebeld moeten zijn voor een vervolg reparatie: is nog niet gebeurd!!!

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review en feedback. Wij begrijpen dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Er zou nog een reparatie worden uitgevoerd. Onze excuses voor het ongemak.
We hebben uw review intern teruggekoppeld, en inmiddels begrepen dat er meteen contact met u is opgenomen en een afspraak is gemaakt.