Arno van Riet

Prijzig voor wat je er voor krijgt.

Wat viel u in positieve zin op?

Hij werkt wel snel en wist waar hij het over had.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Een bevestiging van de afspraak per mail sturen graag.
Duidelijk maken dat er bij een onderhoudsbeurt ook altijd nog materiaalkosten bijkomen. Afdichtingen, enz.

L.Hemel

Goede prijs/kwaliteit

Wat viel u in positieve zin op?

Keurig op tijd en deskund

Monique

Zekerheid

Wat viel u in positieve zin op?

Hij nam de tijd en legde goed uit

2 adviseurs, 2 verschillende meningen

Betrouwbaar

Duidelijke uitleg

Olga Verkerk-van Riet.

De monteur terzake kundig,gaf goede informatie op mijn vragen,
Was erg vriendelijk. U kunt trots zijn op deze man, wees er zuinig op zodat hij nog lang voor u blijft werken.

Zeer positief, empathisch.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Zuinig zijn op deze medewerkers, geef hen de gelegenheid bij te scholen indien dit noodzakelijk is, gezien de ontwikkelingen.

Geen onverwachte kosten

Vakmanschap

Amelink

Snel bereikbaar

Wat viel u in positieve zin op?

Er werd geen verkoopverhaal afgestoken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

10 jaar oude ketel, nooit een contract gehad. Vind het nu niet meer nodig. Daarnaast weinig goede ervaring met afspraken maken met Geas.

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke monteur, legde uit was hij tegen was gekomen wat gemaakt moest worden en de kosten. Nam oude onderdelen mee, heb geen oude onderdelen gezien.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De eerste afspraak die mijn vriend (nieuwe klant, nieuw adres) gemaakt heeft stonden jullie bij mijn flat voor de deur. Deze ‘fout’ is me tot op heden onduidelijk. De flat stond op mijn naam,... De eerste afspraak die mijn vriend (nieuwe klant, nieuw adres) gemaakt heeft stonden jullie bij mijn flat voor de deur. Deze ‘fout’ is me tot op heden onduidelijk. De flat stond op mijn naam, hij stond niet ingeschreven.

Dus ik had die dag een dag vrij genomen (4 uur tijdsvlak) en na dat tijdsvlak gebeld. ‘U was er niet.’ Als ik een afspraak maak vind ik het dan ook heel vreemd dat een monteur bij een ander adres staat, andere naam op de deur, niet even belt of het adres wel klopt. Ben er nog boos over.

Uit ‘coulance’ voor jullie fout kregen we een tijdsvlak van 2 uur voor een nieuwe afspraak. Afgelopen dinsdag, ik was net geopereerd (aan mijn knie en loop slecht) en had mijn moeder gevraagd om dat tijdsvlak bij mij te zijn om de deur open te doen. (10.30-12:30 uur). Monteur was er al om 10.15 uur waardoor ik zelf strompelend weer naar boven moest om de CV aan te wijzen. (En eigenlijk ook nog een emmer te brengen.)
Ik vind het gewoon geen stijl....

De monteur heeft een aantal onderdelen vervangen. Ik heb geen idee of dit daadwerkelijk gebeurd is (geen nieuwe of oude onderdelen gezien) maar daar ga ik maar even van uit. Monteur was verder vriendelijk. Legde de rekening uit en was daarna ook snel weer weg.

Onderdelen die nog goed blijken worden standaard vervangen

vriendelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

klanten niet op kosten jagen, onderdelen die nog in goede staat zijn niet automatisch vervangen omdat dit voorschriften zijn. Dit voelt niet goed. Kan de monteur niets aan doen die handelt in... klanten niet op kosten jagen, onderdelen die nog in goede staat zijn niet automatisch vervangen omdat dit voorschriften zijn. Dit voelt niet goed. Kan de monteur niets aan doen die handelt in opdracht.

Correcte behandeling, personeel die meedenkt.

Wat viel u in positieve zin op?

Duidelijke uitleg en betrouwbaarheid.

houden zo.