Hj Van Der Straat

Kosten besparen bij eventuele reparaties uit

Wat viel u in positieve zin op?

Eerlijk en helder antwoord op vragen!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Bij het afsluiten van een huur contract
een overzichtelijk uitleg geven over de
oplopende lease kosten per jaar!

Geachte heer/mevrouw van der Straat,
Bedankt voor uw review!

E. van Hemmen

Op grond van mijn ervaring

doelgerichtheid

Zo doorgaan

Geachte heer/mevrouw van Hemmen,
Bedankt voor het delen van uw ervaring.

H.Slomp

Nvt

Wat viel u in positieve zin op?

neutrale opstelling cq algemeen advies

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

ik ben geen organisatie bureau.....

Geachte heer/mevrouw Slomp,
Hartelijk dank voor uw review.

Schaap

Wel aanbevelen

Goed werk en advies

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunten ter harte.

...

Wat viel u in positieve zin op?

Had meer uitleg gemogen van het onderhoud

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uw verbeterpunten nemen wij ter harte.

Straus

Prettig en deskundig personeel

Aardige meneer

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

Goedkoop contract met veel dingen die bij de prijs inzitten zoals onderdelen

Wat viel u in positieve zin op?

Het gevoel alsof de jongens hier al jaren kwamen

Bosma

Was 20 jaar klant maar helaas mag je zelf niks aanpassen op je profiel. wouden geen onderhoud doen . had contract opgezegd in feb heeft tot in maart geduurd voor reactie moet nu door betalen tot april

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

klant moet je een brief sturen als er prijs verhoging is

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

De monteur had bij u ter plaatse een andere cv ketel geconstateerd. Een abonnement wordt afgesloten op een bepaald toestel. Op het moment dat u een andere laat installeren, maar het niet aan ons... De monteur had bij u ter plaatse een andere cv ketel geconstateerd. Een abonnement wordt afgesloten op een bepaald toestel. Op het moment dat u een andere laat installeren, maar het niet aan ons doorgeeft, is het niet zo dat het abonnement automatisch overgaat op het nieuwe toestel. U kan het vergelijken met elke andere verzekering. Wijzigingen moeten altijd doorgegeven worden.
De monteur had u daarop een instapcheck geadviseerd. Voordat een nieuwe Cv ketel in onderhoud wordt genomen vindt er een instapcheck plaats waarbij de monteur o.a. de installatie controleert op veiligheid. Tijdens deze gratis instapcheck wordt er ook onderhoud uitgevoerd.
U wenste in latere instantie een opzegging en bij een opzegging hanteren wij altijd een maand opzegtermijn.

Zijlstra

Eerlijk advies geven
Afspraken nakomen

Goedemorgen meneer Zijlstra
Goedemorgen meneer Zijlstra
Onze monteur heeft geconstateerd dat de warmtewisselaar rookgas zijdig behoorlijk lek was, dus vandaar aan u de keuze of een dure reparatie of dat u de cv ketel wil vervangen.

de Jong

Heb een nieuwe ketel nu zowat 2jaar, nog nooit iemand gezien voor onderhoud. Een hoge pet van energie wacht heb ik niet. Misschien maar kijken naar ander contract.
Jan de Jong.

Wat viel u in positieve zin op?

Geen ervaring, hoe werkt jullie monitoring.

Ja ?????

Goedemiddag meneer de Jong
Een nieuwe ketel heeft de eerste 2 jaar geen onderhoud nodig en uw ketel is van oktober 2022, dus t/m oktober 2024.
Dan zal er onderhoud worden uitgevoerd en...
Goedemiddag meneer de Jong
Dan zal er onderhoud worden uitgevoerd en loopt het vanaf die tijd via ons onderhoudsschema mee.
Bedankt voor het plaatsen van uw review