Zantinge

Goede service

Wat viel u in positieve zin op?

vakkundig iemand weer er zuinig op

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

Correct en vakkundig. Schoon werkend.

Eerder genoemd

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

Betraubaar

+++++

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Tijd voor afspraak beter plannen

Edens

Monteur is prima maar planning slecht zelf achter afspraken aan moeten voor onderhoud. Veel te laat gedaan bijna een half jaar.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur was echt prima zowel bij storing als bij het onderhoud

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Plannen moet beter hier betaal ik voor.

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uw aandachtspunt betreft het te laat onderhoud nemen wij ter harte.

H.G. Schutte

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

Niets

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Uw positieve reactie wordt uiteraard zeer op prijs gesteld. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

Snel en correct

Wat viel u in positieve zin op?

Correct en op tijd gewerkt

Goedemorgen service

Wat viel u in positieve zin op?

Aardige medewerker en op tijd!

Nvt

Henk Kor

Vriendelijk personeel, ter zake kundig, betrouwbaar.

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelheid en servicegerichte houding.

Zo doorgaan

sven

Probeerde van mijn huurcontract af te komen door de verkoop van mijn woning. Na meerdere malen contact proberen te zoeken via hun website geen gehoor. Uiteindelijk gebeld, weer doorgestuurd naar de... Probeerde van mijn huurcontract af te komen door de verkoop van mijn woning. Na meerdere malen contact proberen te zoeken via hun website geen gehoor. Uiteindelijk gebeld, weer doorgestuurd naar de website. Weer gebeld. uiteindelijk factuur gekregen. Factuur betaald en weer geen bevestiging van de betaling gehad. Waardeloos bedrijf. doe hier geen zaken mee!

niks

GA AAN JE KLANTCONTACT WERKEN

Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Ik zie dat u een contract bent aangegaan bij de Energiewacht en dat u al sinds 2021 diverse afkoopsommen hebt... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Ik zie dat u een contract bent aangegaan bij de Energiewacht en dat u al sinds 2021 diverse afkoopsommen hebt aangevraagd. Het huurcontract staat op uw naam zodat u verantwoordelijk bent voor het toestel. Indien u gaat verhuizen dient u deze dan ook af te kopen.