Afspraak is goed geregeld en wordt nagekomen.

Kunt u dit toelichten?

storing gemeld via laptop. Ging makkelijk.

Wat viel u in positieve zin op?

Er werd goed geluisterd naar de klacht.

Vooral zo doorgaan.

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

De monteurs doen hun best maar de medewerkers van het callcenter is een schande hoe zij de klanten behandelen

Zie bovenstaand antwoord

Niets

Te veel om op te noemen

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. U hebt 's avonds gebeld met een klacht over warm water en volgens ons beleid sturen wij daarom 's avonds geen monteur... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. U hebt 's avonds gebeld met een klacht over warm water en volgens ons beleid sturen wij daarom 's avonds geen monteur naar u toe tegen uw zin in. Onze medewerkers hebben naar de beleid gehandeld. Inmiddels heeft onze afdeling klachtenbeheer de klacht in behandeling genomen.

H.j. Groote Haar

Prima dienstverlening.

Redelijk lange wachttijd telefoon

Nvt

Nvt

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

Deskundige monteurs onderhouden mijn cv-installatie prima en bij een storing kunnen zij die op korte termijn vakkundig verhelpen en zij geven bovendien nog goede adviezen.

Kunt u dit toelichten?

De storing werd op zeer korte termijn vakkundig verholpen.

Zie eerdere antwoorden.

Nee.

Reactie Energiewacht Storing:

Altijd goede ervaringen mee. Geen ervaring met anderen

Alles ging gewoon goed

Ging zoals gewenst

K.W.M. Hessing

Snelle response, snel geholpen, prima personeel

Klantvriendelijk

Carla Kooistra

Goede telefonische bereikbaarheid, monteur vaak de volgende dag aanwezig, maar als het nodig is, dezelfde dag nog. En ook belangrijk, de vriendelijke dames aan de telefoon!

Zie boven

Zie boven en

Albert van der Werf

Goede service ,vriendelijk personeel en kundige monteurs

Kunt u dit toelichten?

Gewoon snel en prima geholpen

Houden aan de afspraak

De Jong

Snel contact en op korte termijn expansievat vervangen

zie bovenstaande

Wat viel u in positieve zin op?

klantvriendelijke benadering van de monteur en zijn toelichting op de storing

nvt

Reactie Energiewacht Storing:

Ik wordt professioneel en vriendelijk behandeld.

Kunt u dit toelichten?

Het ging goed en snel. Ben er zeer tevreden mee

Wat viel u in positieve zin op?

Fijne en snelle reactie. Duidelijk uitleg wat er aan de hand is en hoe het beste op te lossen. Vriendelijke contacten

Op dit moment geen

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw positieve reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.