Scheepbouwer

Aardige meneer

Gebeld en 2 dagen later afspraak

Proffesioneel

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

Zeer snelle oplossing voor je problemen en snel een monteur om het probleem op te lossen

Kunt u dit toelichten?

Vriendelijke telefoniste en een bekwame monteur

Goede en snelle service

Snelle service

Direct goed geholpen

Duidelijke realistische uitleg

Reactie Energiewacht Storing:

Uitstekende service en kundige, bijzonder sympathieke monteur.

Dezelfde dag(zondag) geholpen.

Zie boven!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Op deze weg vooral doorgaan!!

groothengel

Over het algemeen tevreden over de service

Kunt u dit toelichten?

Melden ging vrijdagmorgen prima via internetpagina. vrijdagmiddag om 14:56 ben ik teruggebeld maar die oproep heb ik gemist. Toen ik dat zag heb ik zelf gebeld en kreeg ik iemand van het callcenter... Melden ging vrijdagmorgen prima via internetpagina. vrijdagmiddag om 14:56 ben ik teruggebeld maar die oproep heb ik gemist. Toen ik dat zag heb ik zelf gebeld en kreeg ik iemand van het callcenter aan de lijn die zelf geen afspraken kon maken. De volgende dag nog een keer gebeld en toen kon er wel een afspraak gemaakt worden.

Wat viel u in positieve zin op?

meedenken door procedure voor offerte nieuwe ketel vast op te starten voordat monteur vastgesteld had dat reparatie niet zinvol was.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

snellere terugkoppeling over inplanning plaatsing nieuwe ketel. Nu kreeg ik pas zes dagen na tekening offerte een telefoontje over inplanning. Ook als het plaatsen niet sneller kan zou ik graag wat... snellere terugkoppeling over inplanning plaatsing nieuwe ketel. Nu kreeg ik pas zes dagen na tekening offerte een telefoontje over inplanning. Ook als het plaatsen niet sneller kan zou ik graag wat eerder bericht hebben.

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

De storing is snel en goed verholpen.

Kunt u dit toelichten?

De telefoon werd snel opgenomen en de volgende dag was er een monteur.

Wat viel u in positieve zin op?

De monteur wist het hele storingsmenu van de ketel uit zijn hoofd.

Ga zo door!

Goede service

Duidelijk keuze menu

Snelheid en vriendelijkheid

Goede service, bekwaam personeel

1 telefoontje en ‘t was geregeld

Wat viel u in positieve zin op?

Snelheid oplossen van het probleem

Geen tips

Prima service

Kunt u dit toelichten?

Goed contact en snelle opvolging

Wat viel u in positieve zin op?

Beleefd, correct, verzorgd uiterlijk en kennis van zaken; eerlijk advies.

Nvt

HJ Schepers