Frank Teelen

Gelukkig snel kunnen helpen met zeer echt zeer klein probleempje

Kunt u dit toelichten?

niet lang hoeven wachten . jammer genoeg nav probleem niet telefonisch een oplossing te checken en dan was het eenvoudig opgelost met vingerdrukje op thermostaat. zonde van rit. verder ook al kon de... niet lang hoeven wachten . jammer genoeg nav probleem niet telefonisch een oplossing te checken en dan was het eenvoudig opgelost met vingerdrukje op thermostaat. zonde van rit. verder ook al kon de monteur overal naar binnen dat dit niet was toegestaan met onze goedkeuring. erg jammer omdat cv ketel los van recreatiewoning is en woning vrij toegankelijk. in mijn situatie ivm verhuur is 'vrij repareren ' beter. wil gasten niet ermee belasten met storing

samen snelle oplossing zoeken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

aan telefoon vertellen optie om probleem veroorzaker op te lossen. nu slechts vingerdrukje nodig op thermostaat en klaar was kees. zonde van tijd, rit monteur enz. dan was het direct opgelost.

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. U geeft echter ook aan dat een advies via de telefoon de monteur een rit had gescheeld, en u extra... Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service. U geeft echter ook aan dat een advies via de telefoon de monteur een rit had gescheeld, en u extra tijd. U begrijpt dat wij dat dit ook onze voorkeur heeft. Helaas is niet altijd op afstand in te schatten wat de oorzaak van een storing is. Of voor de medewerkers aan de telefoon welke handeling moet worden verricht bij de grote verscheidenheid aan toestellen en randapparatuur. De monteurs hebben die kennis wel. Zij zijn daarvoor opgeleid. Dat geldt ook een knopje indrukken van een thermostaat. Hoe eenvoudig dit bij nader inzien ook is gebleken.
De ervaring heeft geleerd dat een monteur gedurende zijn werkzaamheden niet alleen in een woning aanwezig kan zijn uit voorzorg een eventueel misverstand te voorkomen.

Reactiesnelheid op storing is acceptabel, zelfde dag.

1 telefoonmelding naar energiewacht in de morgen, bezoek in de middag

Snel, vriendelijk efficient

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Kleiner tijdblok waarbinnen energiewacht komt. Nu blok van 8 uur!

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. U geeft echter ook aan dat het tijdsblok 8 uur duurde. Dit is niet standaard. I.v.m. de drukte naar aanleiding van het erg koude weer is het niet uit te... Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. U geeft echter ook aan dat het tijdsblok 8 uur duurde. Dit is niet standaard. I.v.m. de drukte naar aanleiding van het erg koude weer is het niet uit te sluiten dat de monteur ook nog 's avonds kan komen. Wij proberen zoveel mogelijk klanten weer van CV te voorzien ook al is de storing eerder op de dag gemeld.
Zekerheidshalve vragen wij klanten dan ook in de avond bereikbaar te zijn. Gelukkig was de monteur rond 13:30 bij u om de storing te verhelpen.

Eric Scholten

Vriendelijk aan de telefoon, en later ook de monteur. Goede uitleg

Kunt u dit toelichten?

Wachttijd aan de telefoon was wat lang, maar ook logisch, gezien de kou op dat moment

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijk, snelle komst en duidelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Storing niet direct verholpen, ik ben nog in afwachting van de planner voor het maken van een afspraak...

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk dank voor deze positieve feedback, meneer Scholten. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. We werken hier dagelijks aan door steeds weer te vernieuwen en te... Hartelijk dank voor deze positieve feedback, meneer Scholten. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn. We werken hier dagelijks aan door steeds weer te vernieuwen en te verbeteren waar nodig, zodat u als klant steeds weer het beste ontvangt. Goed om dan te lezen dat het ook zo is ervaren.
Wij proberen zo snel mogelijk contact met u op te nemen voor het maken van de afspraak.

Afspraken worden niet nagekomen, telefonisch niet bereikbaar.

Kunt u dit toelichten?

Eerste maal ok, maar 2e keer werd mij te kennen gegeven, dat er geen monteur zou komen, omdat ik eerder had moeten bellen en dat er nog geen inspectie van mijn ketel plaats gevonden had, ondanks,... Eerste maal ok, maar 2e keer werd mij te kennen gegeven, dat er geen monteur zou komen, omdat ik eerder had moeten bellen en dat er nog geen inspectie van mijn ketel plaats gevonden had, ondanks, dat ik me al ca 9 weken geleden had aangemeld en al 2 x betaald heb. 3e keer niet bereikbaar, 1,5 uur aan de telefoon gezeten en toen maar opgegeven.

Niets

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Planning en communicatie naar de klanten verbeteren, telefonische bereikbaarheid.

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vervelend voor u dat u zo'n slechte ervaring met ons heeft. Onze excuses hiervoor. Ik begreep van mijn collega dat de... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vervelend voor u dat u zo'n slechte ervaring met ons heeft. Onze excuses hiervoor. Ik begreep van mijn collega dat de klacht inmiddels met u is afgehandeld en dat er met u een nieuwe afspraak is gemaakt.

De laatste monteur, SUPER. Een dikke 9.

De laatste monteur, SUPER. Een dikke 9.

Maar zijn voorgangers, een maand eerder, hadden niet geconstateerd dat bij de oude ketel de warmtewisselaar lek was en 1100+ euro (en veel electrisch verwarmde dagen) later moest blijken dat dat altijd al de oorzaak was. Dat is een 0.

Kunt u dit toelichten?

Zelfde als hier boven. De laatste melding was perfect. De man *bleef* zoeken totdat hij het had gevonden. Heel goed (en ik mocht mee kijken, wat ook leuk was).

De vorige jongens waren in...

De vorige jongens waren in 5m klaar en zeiden dat de ketel goed was, "bel maar een installateur om te zoeken waar het water weg lekt" (nee dus, het was de wisselaar die lek was).

Wat viel u in positieve zin op?

bereikbaarheid, vriendelijkheid van de medewerkers.

Brigitte

Snelle service bij storingen

Werd vriendelijk geholpen, binnen 24 uur kwam er een monteur, ben zeer positief

Snelle support

Ga zo door!

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Ze hadden materiaal niet bij zich en beloofden 2e bezoek maar zijn er niet weer geweest, storing niet opgelost

2e bezoek afgesproken, maar niet nagekomen

1e bezoek volgens afspraak

Beloofde 2e bezoek alsnog nakomen

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan niet tevreden te zijn over meerdere punten, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij hebben dit intern teruggekoppeld en er is inmiddels contact met u... Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan niet tevreden te zijn over meerdere punten, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Wij hebben dit intern teruggekoppeld en er is inmiddels contact met u geweest, en een nieuwe afspraak gemaakt. Onze excuses voor het ongemak.

Twee monteurs van Energiewacht, Jimmy (?) en Manuel ontdekten een structurele fout in ons CV systeem. We hebben tien jaar geklaagd bij de leverancier, over een nieuwe thermostaat ( Nl. een zgn... Twee monteurs van Energiewacht, Jimmy (?) en Manuel ontdekten een structurele fout in ons CV systeem. We hebben tien jaar geklaagd bij de leverancier, over een nieuwe thermostaat ( Nl. een zgn dubbele, die twee kamers separaat aanstuurde) dat de CV niet naar behoren functioneerde. We hebben indertijd de relatie met de leverancier verbroken, omdat we ons niet gehoord voelden.
De monteurs stelden beiden vast dat dit systeem niet kon werken op onze installatie!!
We voelden ons eindelijk gehoord.

Kunt u dit toelichten?

De twee monteurs hebben één nieuwe centrale thermostaat geplaatst en de oude verwijderd, bovendien hebben ze de regelknoppen op vier verwarmingen verwijderd. Met als consequentie dat het systeem nu... De twee monteurs hebben één nieuwe centrale thermostaat geplaatst en de oude verwijderd, bovendien hebben ze de regelknoppen op vier verwarmingen verwijderd. Met als consequentie dat het systeem nu eindelijk naar behoren functioneert (Na tien jaar!!!)

Wat viel u in positieve zin op?

De deskundigheid van de monteurs en de snelheid waarmee het probleem eindelijk werd opgelost.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ik geef geen toestemming dat deze review geplaatst wordt zodat anderen kunnen meelezen!!

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Het compliment naar de monteurs geven we intern door. Wij zijn blij te lezen dat zij u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Ineke vd berg

In mijn situatie,stoppen met abonnement.jammer

Ik wilde op niew een afspraak maken en moet 3! Weken wachtenn

Wat viel u in positieve zin op?

Heel concreet maar de stappen na de reparatie van plaatsing afvoer zonnepanelen heel teleurstellend laat

Meer oog voor de zorg

Reactie Energiewacht Storing:

Dank u wel voor beoordeling mw. vd Berg. Tijdens de instapcheck op uw adres constateerde de monteur helaas dat de rookgasafvoer niet voldeed aan de wettelijke voorschriften. De situatie is dan niet... Dank u wel voor beoordeling mw. vd Berg. Tijdens de instapcheck op uw adres constateerde de monteur helaas dat de rookgasafvoer niet voldeed aan de wettelijke voorschriften. De situatie is dan niet veilig en we kunnen de cv-ketel dan niet in contract nemen. De RGA betreft de Cv ketel, niet de zonnepanelen.

R.Wolters

Ik vind het niet leuk dat er een storing is bij een nieuwe ketel.

Kunt u dit toelichten?

Heb 20 minuten aan de telefoon gehangen.

Storing werd wel opgelost

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ik ben niet tevreden over mijn nieuwe ketel dit is de vierde keer da er een storing is.

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Het is inderdaad erg vervelend dat u vaak een storing hebt aan de nieuwe ketel. Ik lees dat deze nu is opgelost en hoop... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Het is inderdaad erg vervelend dat u vaak een storing hebt aan de nieuwe ketel. Ik lees dat deze nu is opgelost en hoop voor u dat dit nu zo blijft.