Snelle service

Kunt u dit toelichten?

Werd keurig geholpen aan de telefoon ondanks dat het op zaterdag was.

Snel, en keurig geholpen

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van zo'n positieve review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service.

Gerry

Contact loopt soepel

Kunt u dit toelichten?

Telefonisch contact was snel. Afspraak goed nagekomen

Wat viel u in positieve zin op?

Aan tel goed geholpen. Aardige monteur

Ga zo door

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie uiteraard zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service.

Jansen

Deskundig en op de afgesproken tijd

Kunt u dit toelichten?

Wel lange wachttijd aan de telefoon

Vriendelijke en deskundige monteur

Snel en accuraat

Snelle afspraak

Zeer vriendelijke monteur

Dave

Snelle reactie en zeer kundige en vriendelijke monteur

Kunt u dit toelichten?

Na bellen ondanks de drukte dezelfde dag nog een monteur gekomen.

Wat viel u in positieve zin op?

Kundige monteur die op vragen duidelijke uitleg gaf.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Het melden van een storing via de website werkt eigenlijk niet omdat je na contactformulier invullen een mail krijgt om even te bellen.

Reactie Energiewacht Storing:

Snel ter plaatse, zeer deskundig, vriendelijk

Kunt u dit toelichten?

vanwege de drukte (vorst) was het eventjes in de wachtrij. geen probleem, want begrijpelijk

Wat viel u in positieve zin op?

zeer kundige en vriendelijke medewerker.
Hij was in 2021 ook al langsgeweest

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

goed dat jullie personeel zolang aan je weet te binden.
Deze monteur is goud waard voor uw bedrijf

Omdat ze erg goed zijn

Zo door gaan

Betrouwbaar

Kwamen direct in aktie

Wat viel u in positieve zin op?

Geruststellen en uitleg na de reparatie

Weet ik niet

Reactie Energiewacht Storing:

Energiewacht kon mijn CV-ketelreparatie zelf niet repareren en riep daarom de hulp van de fabikant (Remeha) in. Maar Energiewacht heeft geen inzicht in de reactietijd van de fabrikant en wil ook... Energiewacht kon mijn CV-ketelreparatie zelf niet repareren en riep daarom de hulp van de fabikant (Remeha) in. Maar Energiewacht heeft geen inzicht in de reactietijd van de fabrikant en wil ook niet navragen bij de fabrikant wanneer zij de reparatie kunnen uitvoeren. Het is nu januari 2024 en het gaat vriezen de komende dagen. Waarvoor dient een storingscontract bij Energiewacht als ze niet in staat zijn om een storing te verhelpen en niet zelfs eens kunnen aangeven wanneer de storing dan wel verholpen gaat worden? Ik kan net zo goed een installateur laten komen.
Energiewacht beweert dat ze sommige reparaties niet zelf mogen uitvoeren. Ik geloof er niets van.

Kunt u dit toelichten?

Een monteur was ter plaatse op de dag van de storingsmelding maar kon de storing niet verhelpen. We zijn nu ruim 1 week verder en er is geen enkel uitzicht op een oplossing van de storing.

Wat viel u in positieve zin op?

De snelheid waarmee op de eerste storingsmelding wordt gereageerd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Verschaf duidelijkheid over de termijn waarop een storing kan worden afgehandeld.
Verschuil je niet achter de matige dienstverlening van een ander; jullie hebben toch zelf de afspraken daarover gemaakt?
Laat de klantendienstmedewerker eens wat meer empathie tonen: de klant zit in de winterkou en jullie tonen zelfs geen begrip voor de situatie.

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vervelend voor u dat u lang moest wachten voordat de storing wordt opgelost. Inmiddels heeft de fabrikant gereageerd en... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vervelend voor u dat u lang moest wachten voordat de storing wordt opgelost. Inmiddels heeft de fabrikant gereageerd en wordt het probleem z.s.m. opgelost en is er inmiddels contact met u geweest.