Witte/fillekes

Correct, klus afgemaakt terwijl monteur de benodigde materialen niet meer in voorraad had. Goeie uitleg over probleem en oplossing

Snelle reactie

Professioneel!!

Goedemorgen
Bedankt voor het plaatsen van uw positieve review
Fijn dat u zo tevreden bent.

Organisatie voelt groot aan, benadering is afstandelijk. In mijn situatie, het krijgen van een contract of kopen nieuwe ketel, krijg ik niet het gevoel dat er wordt meegedacht aan een oplossing.... Organisatie voelt groot aan, benadering is afstandelijk. In mijn situatie, het krijgen van een contract of kopen nieuwe ketel, krijg ik niet het gevoel dat er wordt meegedacht aan een oplossing. afwachtende houding.

zie eerdere toelichting

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

klant meenemen om tot een oplossing voor de klant te komen

Reactie Energiewacht Storing:

Dank u wel voor uw review. Voor elke cv-ketel waar een nieuw onderhoudscontract voor is gewenst plannen we met onze klanten eerst een instapcheck. Hierbij worden diverse zaken gecontroleerd,... Dank u wel voor uw review. Voor elke cv-ketel waar een nieuw onderhoudscontract voor is gewenst plannen we met onze klanten eerst een instapcheck. Hierbij worden diverse zaken gecontroleerd, waaronder een hele belangrijke: de rookgasafvoer (RGA). Tijdens de instapcheck op uw adres bleek het niet mogelijk de rookgasafvoer te beoordelen aan de wettelijke voorschriften. Wij nemen geen cv-ketel in contract op basis van een inschatting. Het is dan niet mogelijk uw veiligheid te garanderen.
Uit onze gegevens blijkt verder dat u advies wenste omtrent de conditie van de CV ketel. Gezien het bovenstaande en de conditie en leeftijd van de CV ketel heeft de monteur u een vrijblijvend gesprek geadviseerd met een van onze adviseurs.

Frans

Service

Snelle afwerking

Samenwerking tussen monteurs

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.

Prima service

Kunt u dit toelichten?

Snel geholpen via telefoon, 's middags was de monteur er op afgesproken tijdslot

Deskundige mensen, goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Liever korter tijdslot, maar wellicht lastig te realiseren

Reactie Energiewacht Storing:

Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service.
Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service.
Wij zijn ons bewust dat een afspraak binnen een dagdeel minder goed uitkomt voor de een dan voor de ander. Echter, om zoveel mogelijk klanten van dienst te zijn zit de efficiëntie in de korte routes tussen de adressen. Als planning heb je dagelijks te maken met korte termijn afzeggingen, adressen waar niemand aanwezig blijkt, of een onderdeel dat vervangen moet worden en extra tijd in beslag neemt. Omdat de klant van ons mag verwachten dat een storing of onderhoud wordt uitgevoerd volgens de afspraak ondervinden wij vooral ook het begrip hiervoor van de klant. En uw reactie bevestigd ook ons beleid daarin. Dank u wel voor uw feedback.

Ton Verkleij

Meerdere storingen gehad op de combiketel, nu dinsdag 2 Jan 2024 weer en er kan pas vrijdagmiddag iemand komen, we moeten dus 3.5 dagen zonder verwarming en warm water doen!

Kunt u dit toelichten?

Meerdere keren gebeld maar planning is niet te vermurwen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Bij totale uitval dit als spoed behandelen

Pietje

Gedurende 8dagen geprobeerd om via de telefoon onze storing te melden. Ten einde raad zelf naar het kantoor gegaan!

Zie bovenstaande toelichting.

Verbeter je communicatie middelen

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Wij hebben uw klacht doorgespeeld naar onze afdeling klachtenbeheer en aangegeven dat u bij de balie de storing hebt... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Wij hebben uw klacht doorgespeeld naar onze afdeling klachtenbeheer en aangegeven dat u bij de balie de storing hebt gemeld maar er is helaas geen passend antwoord teruggekomen. Onze excuses hiervoor. Hopelijk is voor u de storing naar wens opgelost.

ter Horst

Bevalt goedemorgen

Nauwelijks moeite

Geen tips of suggesties

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

J. Wintels

Goede service

Snel

Prima geregeld.

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen zo'n positieve reactie uiteraard zeer op prijs.

Woertman

Snelle oplossing en vriendelijke medewerkers

Kunt u dit toelichten?

We schrokken positief hoe snel de storingsmonteur voor de deur stond

Snelheid

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Bos

Vertrouwd en snel geregeld

Kunt u dit toelichten?

S’morgens gebeld en s’middags de storing verholpen

Wat viel u in positieve zin op?

Goede tekst en uitleg van de monteur

Niks