We zijn tot nu toe tevreden , ik wil hopen dat dit zo blijft.

Kunt u dit toelichten?

Er gaat altijd iets stuk ,en dan net voor de feestdagen maar konden nog vlug een afspraak maken.

Vriendelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Ik ben geen monteur voor daarover beslissen

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We staan ervoor storingen zo snel mogelijk te verhelpen. Fijn om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren. Helemaal met de feestdagen voor de deur inderdaad.

geijtenbeek

Vriendelijk personeel en snelle actie

Kunt u dit toelichten?

kreeg gelijk iemand met kennis van zaken aan de telefoon

de tips van monteur

ga zo door

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Prima service en advies

1 keer gebeld, afspraak is keurig nagekomen

Wat viel u in positieve zin op?

Het probleem werd snel gevonden en opgelost

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen zo'n positieve reactie uiteraard zeer op prijs.

Attente monteur

Kunt u dit toelichten?

onwetendheid van onze kant (nieuw apparatuur)

zie vraag 2

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

wat meer duidelijkheid naar "leken"

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk dank voor uw feedback, wij stellen uw reactie zeer op prijs en nemen uw verbeterpunt mee.

Word niet vaak over gesproken

ging snel

goede monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

meer onderdelen in de bus

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw positieve reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht.

P.J.Northausen

24 december en 25 december storingsdienst gebeld elke dag 50 minuten aan de telefoon gezeten geen enkele reactie alleen blijf aan de telefoon u wordt zo spoedig mogelijk geholpen heeft me in totaal... 24 december en 25 december storingsdienst gebeld elke dag 50 minuten aan de telefoon gezeten geen enkele reactie alleen blijf aan de telefoon u wordt zo spoedig mogelijk geholpen heeft me in totaal ruim 30 euro aan telefoonkosten gekost alsmede waterschade veel waterschade opgelopen. 27 december geas in enschede zelf gebeld monteur gekomen heeft storing aan cv ketel verholpen nieuw storingsnummer werkt niet zeer slechte service stop met dit nummer

zie vorenstaand

alles negatief

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

stop met centraal alarmeringsnummer werkt niet ga terug naar alarmummer by geas bedrijf zelf

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn er ons van bewust dat onze bereikbaarheid niet altijd aan de verwachting voldoet. Met name tijdens piekmomenten in combinatie met de capaciteit op de... Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn er ons van bewust dat onze bereikbaarheid niet altijd aan de verwachting voldoet. Met name tijdens piekmomenten in combinatie met de capaciteit op de betreffende afdeling. U kunt ons, naast telefonisch, ook per e-mail of per contactformulier op onze site bereiken. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Hardeman

Snelle service en deskundigheid

Probleem voorleggen was voldoende

Wat viel u in positieve zin op?

Standvastige deskundigheid van medewerker.

Nvt

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs.

Snel gekomen na een storingsmelding

Kunt u dit toelichten?

Na eerste melding was er een monteur.

Snelle komst

Devin

Aardige monteur

Esther Looman

Snelle service, goede suggesties en vriendelijk

Kunt u dit toelichten?

De monteur kon de storing niet verhelpen want de warmtewisselaar van onze 17 jaar oude ketel is gescheurd. We hebben besloten een nieuwe ketel te kopen.

Vriendelijke service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

We hebben donderdag de 4de ook een monteur gehad vanwege dezelfde storting maar die heeft niet gezien dat de warmtewisselaar gescheurd was. Dat is wel een kwalijke zaak