Gerald Broen

Ben keurig en vakkundig geholpen door de monteur

Kunt u dit toelichten?

Afspraak was snel gemaakt, alleen het tijdspad van 13.30-17.00 is lastig als je moet werken.

Wat viel u in positieve zin op?

De duidelijke kundige uitleg van de monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Probeer iets te regelen dat je als klant inzicht krijgt hoe laat de monteur bij je is. Ideaal als je zoals ik van je werk moet komen

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de geleverde service.
Wij begrijpen echter ook dat het niet voor iedereen eenvoudig is een dagdeel thuis te blijven. Mogelijk dat iemand u bij uw thuis kan waarnemen. Of dat u de huissleutel geeft aan een buurman/vrouw die gedurende de tijd dat de monteur in uw woning verblijft in uw huis aanwezig kan zijn.
Ook is het mogelijk dat de monteur 10 minuten voor zijn bezoek telefonisch contact met u opneemt zodat u aanwezig kan zijn.

J Hondorp

Combinatie van vakmanschap en medemenselijkheid

Kunt u dit toelichten?

bellen, binnen uur monteur aanwezig

Wat viel u in positieve zin op?

monteurs nemen veel tijd voor uitleg en de beste (betaalbare) oplossing voor de klant

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk dank voor deze positieve feedback, meneer Hondorp. Wij zijn blij te lezen dat we u goed van dienst hebben kunnen zijn.

Snel en netjes geholpen

Kunt u dit toelichten?

Vriendelijk en snel aan de telefoon

Verstand van zaken

Zo doorgaan

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het plaatsen van de review, we stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn dat u tevreden bent met de manier waarop wij te werk gaan.

Als je storing meld ze altijd binnen de aangekondigde tijd komen.

Kunt u dit toelichten?

Niet veel, bellen en storing toelichten en een afspraak maken voor het oplossen van de storing

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijke werknemers die bij ons kwamen en altijd denken in oplossingen.

N.v.t

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. En ja, uiteraard is ook ons uitgangspunt om dit serviceniveau naar onze klanten hoog... Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Wij zijn blij te lezen dat we u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. En ja, uiteraard is ook ons uitgangspunt om dit serviceniveau naar onze klanten hoog te houden, waar mogelijk nog meer te verbeteren.

Heb zes dagen moeten wachten op een oplossing, schandalig.

Niet bereikbaar

Niets. Slechte service verlening

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Verhoog het aantal wisseldelen die de monteur ter beschikking heeft.
En weet wat er bij wie in de auto ligt.

Reactie Energiewacht Storing:

Dank u wel voor uw reactie. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Wij begrijpen dat de afhandeling langer heeft geduurd dan u van ons gewend bent. Helaas... Dank u wel voor uw reactie. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Wij begrijpen dat de afhandeling langer heeft geduurd dan u van ons gewend bent. Helaas was er geen voorraad vanwege de Kerstdagen en in die periode wordt er ook geen materiaal geleverd. Onze excuses voor het ongemak.

Arrogant en geschoffeerd behandeld door uw telefoniste

Moest 55 minuten aan de telefoon wachten en werd vervolgens slecht behandeld

De monteur was geweldig

De telefoniste ontslaan

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan niet tevreden te zijn over het telefoongesprek met een van onze medewerksters. We hebben dit intern teruggekoppeld, en het gesprek tussen u en de... Bedankt voor uw beoordeling. U geeft aan niet tevreden te zijn over het telefoongesprek met een van onze medewerksters. We hebben dit intern teruggekoppeld, en het gesprek tussen u en de medewerkster is nageluisterd.
Het betrof een storing waarbij de medewerkster u heeft geadviseerd zelf even de te lage waterdruk bij te vullen om uit te sluiten dat dit de oorzaak van de storing zou kunnen zijn. En mocht dat niet het geval zijn opnieuw contact op te nemen voor een afspraak met de monteur. Water bijvullen valt niet onder het onderhoudsabonnement. Indien wij een monteur sturen wordt u arbeidsloon in rekening gebracht.
Uit het gesprek is gebleken dat u het pertinent niet met de medewerkster eens was, maar de medewerksters het gesprek rustig met u heeft afgehandeld.
Wij hebben geprobeerd u telefonisch te bereiken voor uitleg, helaas is dat niet gelukt.

Monteur was na 5 minuten weer weg en zei dat er maar een installateur gezocht moet worden. Dat is erg moeilijk met de feestdagen.

Totaal geen service

Wat viel u in positieve zin op?

Er werd wel vriendelijk te woord gestaan

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Na aanleg ketel het totaal traject ook opvolgen. Zeker als er een servicecontract is (al jaren).

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor uw reactie. U geeft aan niet tevreden te zijn over onze service. Uw klacht is opnieuw beoordeeld en er is inmiddels contact met u geweest. Onze excuses voor het ongemak.

Oke bedrijf tot nu toe

geen storing gehad, 2 jaarlijkse controle

keurig persoon

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

prijzen niet te hoog opschroeven

h.l. pijlman

Netjes en tijdig geholpen

Kunt u dit toelichten?

heb gebeld en kreeg snel antwoord

toegankelijkheid en duidelijke uitleg

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

zou het niet weten, ben tevreden

P.J. Dam

Snelle reactie, monteur kan dezelfde dag komen.

Kunt u dit toelichten?

Na bezoek eerste monteur blijft klacht aanwezig. Rekening gekregen voor extern cv-ketelonderdeel (kamerthermostaat). Tweede monteur heeft klacht verholpen, onderdeel in cv-ketel defect.

Storingsmelding keurig behandeld

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Bij contact over het facteur voor kamerthermostaat, onvriendelijke dame die je niet laat uitpraten en snedig verwijst naar contract: "Eerste regel bovenaan uw contract staat het en u heeft hiervoor... Bij contact over het facteur voor kamerthermostaat, onvriendelijke dame die je niet laat uitpraten en snedig verwijst naar contract: "Eerste regel bovenaan uw contract staat het en u heeft hiervoor onderaan getekend." Verder: "Ik heb het u al 3 keer verteld." Deze dame een cursus voor telefonisch klachten afhandeling laten volgen.

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. Over u tips en suggesties nemen we maatregelen. We zullen dit... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de Energiewacht. Over u tips en suggesties nemen we maatregelen. We zullen dit intern oppakken.