Disberg

Vriendelijke monteur.

Snelle reactie na melding

Vakkundig

Dienstverlening continueren

Omdat de service en vriendelijkheid van de monteur meer dan prima was

Kunt u dit toelichten?

Het contact was goed en duidelijk

Wat viel u in positieve zin op?

De vriendelijke en positieve houding van de monteur

Wij vinden het zo prima

Feijen

Zeer correct in woord en uitvoering

Gemotiveerd

De gemotiveerde monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Door gaan in woord afspraak

Klantvriendelijk

Kunt u dit toelichten?

Snelle reactie van de telefoniste die goed doorvroeg wat het probleem was

Expertise en klantvriendelijkheid

Nvt

Goede vriendelijke service

Goed bereikbaar

Bereikbaarheid en afspraken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Vriendelijke jongen hoor. Maar hij heeft me achter gelaten met een kapotte pomp en de afspraak dat er contact met me zou worden opgenomen. Dat is niet gebeurd of in ieder geval heb ik niets meer... Vriendelijke jongen hoor. Maar hij heeft me achter gelaten met een kapotte pomp en de afspraak dat er contact met me zou worden opgenomen. Dat is niet gebeurd of in ieder geval heb ik niets meer gehoord. Ik ben zelf op onderzoek uitgegaan en heb zelf de cv ketel laten vervangen. Ik had gelukkig een houtkachel en hoefde niet in de kou te zitten.
De follow-up van zijn bezoek was dus slecht. Of eigenlijk... er was geen follow-up.

zie boven

Verplicht invulveld? Zie boven

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Kom afspraken na en laat mensen niet in de kou zitten

Geoff

Vriendelijk, professioneel en snel geholpen

Kunt u dit toelichten?

Snel contact en direct en duidelijk een datum en tijdsperiode benoemd

De communicatie en kennis

Patricia

Vorige week gebeld over een lekkage aan mijn ketel. Heb in het telefoongesprek al aangegeven dat de lekkage in de afvoer (pvc buis zat). Monteur kon de dag erna (vrijdag) al langskomen. De monteur... Vorige week gebeld over een lekkage aan mijn ketel. Heb in het telefoongesprek al aangegeven dat de lekkage in de afvoer (pvc buis zat). Monteur kon de dag erna (vrijdag) al langskomen. De monteur had alleen geen onderdelen bij zich dus meneer vertelde dat ik teruggebeld zou worden om een nieuwe afspraak in te plannen.
Op maandag nog niet teruggebeld dus zelf maar weer contact opgenomen. Ik zou dezelfde dag nog teruggebeld worden door de installateur dus ik moest bereikbaar zijn. Je raadt het al, niet gebeld.
Vandaag weer gebeld, zou doorgeschakeld worden. Maar de verbinding werd ineens verbroken. Wederom teruggebeld. Kon niet doorverbonden worden met de planning, maar er was wederom een mail gestuurd. Ik zit ondertussen met een lekkage in de bijschuur en ben de hele dag met handdoeken in de weer. Door de lekkage is mijn vloer inmiddels ook ontzet!!
Overigens wel heel vriendelijk te woord gestaan door alle medewerkers aan de telefoon.

Vriendelijkheid van de telefonisten

Afspraken nakomen

Reactie Energiewacht Storing:

Dank u wel voor uw reactie. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Dit is niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben uw reactie... Dank u wel voor uw reactie. Wat vervelend dat het contact met Energiewacht niet helemaal naar verwachting is verlopen. Dit is niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak. Wij hebben uw reactie doorgezet naar de betreffende afdeling om contact met u op te nemen.

Sj

Goed onderlegde monteurs en vriendelijk

Kunt u dit toelichten?

Ook paraat in de avond, fantastisch!

Wat viel u in positieve zin op?

Vakmanschap en eigen ervaring met storing oplossen in servicedienst!