Smelt

Heel vriendelijk, relatief goed bereikbaar

Kunt u dit toelichten?

Storing snel te melden, kwam René ook langs.

Storing meteen verholpen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Grote beurt, daarna storing. Vervelend en kostte veel tijd

Goede service

Weinig moeite

Vriendelijk

J.A.J. Disveld

Telefonisch goed bereikbaar. Aandacht voor je vraag. Proberen met een oplossing te komen.

Kunt u dit toelichten?

Onderdelen moesten besteld worden.

Wat viel u in positieve zin op?

Monteur is altijd genegen om mijn vragen nauwkeurig en zonder irritatie te beantwoorden. Zodat ik ook weet wat er speelt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Iets eerder bellen wanner de monteur langs komt. Nu was dit een uur van tevoren.

philippo

Ik niet

Kunt u dit toelichten?

Na een storing melding aan de c.v. ketel kreeg ik te horen dat ze niet eerder tijd hadden na drie dagen.

geen 24/7

wel 24/7

Reactie Energiewacht Storing:

Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vervelend voor u dat u niet tevreden bent met ons. U hebt op vrijdagmiddag een niet dringende storing gemeld en omdat... Bedankt voor het invullen van de review. Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Vervelend voor u dat u niet tevreden bent met ons. U hebt op vrijdagmiddag een niet dringende storing gemeld en omdat het vrij druk was kunnen we alleen bij dringende storingen een monteur sturen en bent u pas op maandag bezocht. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor dringende storingen bv ernstige lekkage, gaslucht enz.

Geweldige monteurs en zeer vriendelijk.

Kunt u dit toelichten?

Telefonisch en snel een afspraak gemaakt

De vriendelijk en kunde.

Ga zo door.

IK heb geen toelichting.

Ik heb geen toelichting.

Nette manier van werken.

Ik heb geen tips.

A. Smalbil

Wel aanbevelen voor de correcte wijze waarop reparatie is uitgevoerd inclusief het meedenken door de monteur.
Wel door de medewerking van de telefoniste op zaterdag om in verband met ongeval van familielid een tijdstip met monteur te kunnen afspreken.

Niet om de slechte telefonische bereikbaarheid op vrijdagavond.
Er werd niet opgenomen na 8 minuten in de wacht.

zie boven

Wat viel u in positieve zin op?

wijze van communiceren en meedenken van monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

bereikbaarheid vergroten of in ieder geval melden hoe lang het kan duren voordat telefoon wordt op genomen.

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de service van de monteur en de telefoniste. Echter, wij zijn ons ook bewust dat er verbeteringen aan onze bereikbaarheid... Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de service van de monteur en de telefoniste. Echter, wij zijn ons ook bewust dat er verbeteringen aan onze bereikbaarheid moet plaatsvinden. I.v.m. capaciteitsproblemen kunnen minder medewerkers de telefoon aannemen. Dit kan leiden tot iets langere wachttijden. Onze excuses voor het ongemak.

Holwerda

Storing in ketel, monteur kwam niet opdagen

Kunt u dit toelichten?

Storing in ketel op vrijdag, lange wachttijd aan telefoon, afspraak: reparatie kon pas maandag!, vervolgens kwam de monteur niet. Vrij genomen, voor niks vanaf 07:30 zitten wachten, afspraak werk... Storing in ketel op vrijdag, lange wachttijd aan telefoon, afspraak: reparatie kon pas maandag!, vervolgens kwam de monteur niet. Vrij genomen, voor niks vanaf 07:30 zitten wachten, afspraak werk smiddags gemist. Wederom lange wachttijd aan telefoon.

Wat viel u in positieve zin op?

Totaal niks, afspraken worden niet nagekomen, lange wachttijden bij de telefoon en bij reparatie afspraken die vervolgens niet worden nagekomen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Zich houden aan gemaakte afspraken zou al een hele stap voorwaarts zijn, wachttijden aan de telefoon verkorten en reparatie afspraken eerder maken, en niet na het weekend zodat je het hele weekend... Zich houden aan gemaakte afspraken zou al een hele stap voorwaarts zijn, wachttijden aan de telefoon verkorten en reparatie afspraken eerder maken, en niet na het weekend zodat je het hele weekend met een defecte ketel zit.
Het slappe excuus dat het zo druk is gaat nergens over, iedereen heeft het druk, moet er meer personeel aangenomen worden

Goedemorgen meneer Holwerda
Goedemorgen meneer Holwerda
Hartelijk dank voor uw review. Heel vervelend om te lezen dat uw ervaring met Energiewacht niet naar verwachting is verlopen. Helaas is het toch erg druk en ligt goed personeel helaas niet voor het oprapen. Niettemin is de gemaakte afspraak van de maandag fout gegaan en dit had niet mogen gebeuren. Onze excuses voor het ongemak.

J.Houthuijzen

Vriendelijk en goede service

Kunt u dit toelichten?

soms lang wachten aan de telefoon voor contact

service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Prima man die wij hadden toen onze thermostaat kapot was. Aardig netjes en kundig

Zie boven

Zo doorgaan